Latvijos "Mamyčių klubo" vedėja taip pat šoko TV projekte!

Latvijos "Mamyčių klubo" vedėja taip pat šoko TV projekte!

06. Aug 2011, 08:00

Mes laikome kumščius už "Mamyčių klubo" TV laidos vedėjos Eglės sėkmę TV3 projekte "Šok su manimi", o, pasirodo, Latvijos "Mamyčių klubo" vedėja taip pat šoko TV projekte "Šok su žvaigžde"! Negana to, iš karto po trečiojo vaikučio gimimo!

 

„Mamyčių klubo“ Latvijoje vedėja Santa Didžus pernai dalyvavo analogiškame šokių projekte Latvijoje. Tai buvo trečiasis laidos „Šok su žvaigžde“ sezonas, rodomas per Latvijos TV3 televiziją.  

 

Prieš metus ši laida prasidėjo simbolinę dieną – vasario 14, kuomet švenčiama Valentino, visų įsimylėjėlių, dieną. Santa – trijų vaikučių mama - projekte pradėjo dalyvauti netrukus po trečiojo vaikučio gimimo!

 

Santos partneris buvo Maris Puce, kuris prieš metus tame pačiame projekte su žinoma Latvijos dainininke Aisha buvo užėmęs antrąją vietą. Santa ir Maris projekte pasirodė labai sėkmingai ir užėmė trečią vietą. Finale už juos balsavo 5219 kartų.

 

Prasidėjus šokių projektui, kilo skandalas. Iš karto po pirmojo Santos ir jos partnerio pasirodymo, vienas iš komisijos narių nepalankiai pasisakė apie neseniai mama tapusios moters figūrą. Komentare nuskambėjo mintis, kad visai ne pro šalį jaunajai mamytei numesti šiek tiek svorio...

 

Šis komentaras išjudino visus Santos gerbėjus – kilo didelis nepasitenkinimas, ypač tarp jaunų mamų, juk Santa projekte dalyvavo iš karto po trečiojo gimdymo ir suprantama, kad jos figūra ne tokia, kaip negimdžiusios panelės.

 

Tačiau Santos nepalaužė pikti komisijos komentarai. Ji sėkmingai šoko viso projekto metu ir net užėmė trečiąją vietą. Šaunuolė!

 

Santa ruošiasi filmavimui:

 

1

 

Paskutiniai akcentai:

 

2

 

"Mamyčių klubo" Latvijoje vedėja Santa ir jos partneris šokėjas Maris

 

3

 

Santa su partneriu latviškame "Šok su žvaigžde" projekte užėmė trečiąją vietą:

 

4


Nieko sau, kiek sutapimų - panašus šokių projektas, net partnerio vardas tas pats!!!


Tikėkimės, Eglei fortūna irgi bus palanki!