LAUKIAME ATSILIEPIMŲ - kaip patiko pirmoji "Mamyčių TV" transliacija?

LAUKIAME ATSILIEPIMŲ - kaip patiko pirmoji "Mamyčių TV" transliacija?

15. Oct 2014, 13:04 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Ar stebėjote pirmąją "Mamyčių TV" tiesioginę transliaciją internetu? Jeigu jos nematėte - nenusiminkite, netrukus visas laidos video bus įkeltas į portalą ir galėsite jį ramiai peržiūrėti. 

O mes laukiame jūsų atsiliepimų - ką manote kas buvo gerai, kas buvo blogai, kas patiko, ką rekomenduotumėte ir kokios temos būtų įdomios ateityje. 

Jūsų pagyrimai ir, žinoma, kritika mums labai svarbi! 

Ačiū už jūsų nuomonę!

Jūsų Mamyčių klubas

sraigiukas sraigiukas 29. Oct 2014, 12:57

Super, tiesiogiai nepavyko pažiūrėti. Žiūrėjau įrašą. Labai puiki laida, tokios tikrasi reikia mūsų visuomenėje. Ir lauksim kitų tokių laidų.
Pritariu dėl laidos ilgio, žiūrint įrašą gal ir neaktualu, bet tiesiogiai žiūrint, manu reiktų trumpesnės.
Psichologas labai gerai būtų.

15. Oct 2014, 14:58

Sveikinu su premjera! Laida labai patiko, taip pat pritariu jau išsakytiems atsiliepimams dėl laidos trukmės, temų apimties ir garso. Labai buvo naudinga pamoka apie masažą esant diegliukams, švenčių dekoratorė davė daug minčių ir idėjų... Puiku! Lauksim naujų laidų 😀 Man ypač aktualu būtų tema apie vaiko dienotvarkę: nuo kada ir kaip vaiką reika "įvesti" į režimą, o gal jis jį susikurs pats natūraliai, o tėvams beliks prie jo prisitaikyti?

mama ingrida mama ingrida 15. Oct 2014, 14:39

Labai patiko,tik pasikartosiu del trukmės nelabai viska galėjau pamatyti,nes mažajai pradėjo trūkti dėmesio,negalėjau atidžiai stebėti.Aišku kai kurias temas norėtūsi plačiau😀Bet šiaip viskas puiku lauksime sekančio eterio😀Sveikinimai su nauja pradžia,juk jums tai kaip naujagimis,viskas nauja ir reikia priprasti😀🌷🌷🌷

15. Oct 2014, 14:17

Laida ištiesu gera, sveikinu su pirmuoju nepridegusiu blynu!!! 👍
Gal jau pasikartosiu, bet ištiesų norėtusi trumpesnės laidos 1-1,5val. Temų per daug, o ir temos kartojosi iš MK laidos, tai jau dauguma buvo matyta ir girdėta. Tikėjaus labiau, kad bus nauji reportažai, o ne iš senų laidų paiimti.
Tobulinti laidelę yra kur, bet kai toks šaunus kolektyvas manau nebus sunku 😉

15. Oct 2014, 13:54

Tiesioginės transliacijos idėja - super, tad lauksime daugiau tokių laidų. 🌷
Pastebėjimai:
1. Per ilga laidos trukmė - norėtųsi trumpesnės, pvz. 1,5-2 val. max;
2. Garsas - pokalbiai - tyliau, užsklandos, reklamos - garsiau;
3. Temos - žinoma, visos aptartos temos pirmaisiais metais aktualios, tačiau vienam kartui jų per daug;
4. Specialistai - mamos, kurios išties domisi, gilinasi, nemanau, kad sužinojo kažką naujo, tad norėtųsi "stipresnių" savo sritis išmanačių specialistų. Pvz. buvo keista girdėti specialistą pasakojantį apie tai, jog mamai žindant kūdikį rekomenduojama valgyti daug žuvies, nors pati aktualiausia informacija, kad žuvį į valgiaraštį reiktų įvesti palengva.

Sėkmės!

Liucyte Liucyte 15. Oct 2014, 13:45

Man taip pat laidelė labai patiko. Ačiū ir didžiausi sveikinimai! Nors 3 val. prabėgo nepastebimai, galbūt trumpesnės trukmės (tarkim, 2 val.) laidelė būtų priimtinesnė. Be to, galima būtų apsiriboti mažesniu temų kiekiu, o pasirinktas temas labiau išplėtoti.

15. Oct 2014, 13:42

sveikiname su pirmaja transliacija 😀
musu mergytei jau metukai, tai domina temos apie zaidimus, ateityje butu aktualios temos apie aklejima, kaprizus ir pan. noretusi issamiau ir placiau apie palietas temas. tik kaip kazka jau minejo su garsu truputi buvo bedu, teko tai garsinti tai tildyti, bet cia menkniekis 😀
sekmes toliau kuriant sias laideles, butinai ziuresime 😀

kvikutis kvikutis 15. Oct 2014, 13:28

Man labai patiko ir tos 3val. labai jau greitai prabėgo 😀) Tiesa, ateičiai galbūt būtų geriau trumpesnė laida, su mažiau temų, bet labiau išplėtojant jas. Bet rezultate esu patenkinta, sužinojau nemažai naudingų patarimų, o tai ir šauniausia 😀)

15. Oct 2014, 13:28

Labai patiko! Ačiū už tokį inovatorišką sprendimą keltis į internetą 😀
Kadangi auginu vaikinuką iki metų, tai visos temos buvo gan aktualios, bet jei būtų mažiau temų ir jos išnagrinėtos išsamiau, būtų viskas dar puikiau.
Vienintelis minusas - garso kokybė. Tiesioginė transliacija nelabai girdisi, tarsi per vamzdžius būtų kalbėta, o kai jau eina koks reportažas, tuomet per garsu pasidaro... Reikia griebt pultelį tildyti, kad tik mažiaus nepakeltų.
Didelis pliusas, kad beveik be reklamų! 😀
Kadangi apie pirmą košę jau pakalbėta, būtų galima ir apie tolimesnį kūdikių primaitinimą pakalbėti, man aktualu būtų primaitinimo kalendorius, kada kokius produktus duoti, ar svarbus dienos ritmas primaitinime ir pan... Taip pat dar labai norėtųsi temos apie mažylių auklėjimo pradžiamokslį: kaip pasakyti ne, kad suprastų, kaip teisingai pagirti ir paskatinti ir t.t.

motinysteveza motinysteveza 15. Oct 2014, 13:21 Deimantė

Labai geras pastebėjimas. gal iš tiesų reikėjo mažiau temų, bet gilesnių. jei kažkuo mama domisi, aktualu, tai naujo nelabai ir sužinos... viskas labai tinkama naujai "iškeptoms" mamytėms. gal norėjosi "stipresnių" specialistų.
bet apskritai, šauni idėja - tiesioginė transliacija, sveikinu 🌷🌷🌷