Linksmas laikas Huggies vasaros vakarėlyje

Linksmas laikas Huggies vasaros vakarėlyje

05. Jul 2012, 00:00

Na ir mes pabuvojome šitame linksmame vakarėlyje. Kas, kur ir su kuo - jūs jau žinote, todėl aš aprašysiu mūsų įspūdžius.

 

O jie yra linksmi, švieži ir sunkūs, nes atgal namučio teko keliauti pėstute su dviem savo mergaitėm, ir vieną teko nešti ant rankų. Na o dabar apie viską nuo pradžių.

 

"Gemma" reabilitacijos centras visai patiko ir salė buvo erdvi priimti mus, mamas, su mūsų vaikučiais, todėl neteko niekam stumdytis. Net Austėja spėjo susirasti draugą, su kuriuo mielai leido laiką ir aptarė sauskelnių pranašumus.

Įėjus į salę vaikų akys krypo į didelius minkštus kamuolius, juk jie tokie nepakartojami, todėl mažyliai nieko nebijodami bėgo su jais žaisti.

Kol vaikučiai maivėsi ir apžiūrinėjo pakuotes, mama viena ausim bandė klausytis apie masažiukus ir sauskelnių tipus, bet nelabai gavosi, nes jei vienam vaikui kokio žaislo prireikdavo, tai butinai to užsimano ir kiti vaikučiai.

Tad kai Eglė mums išdalino sauskelnes pabandymui, teko jau ruoštis keliauti toliau, o po to jau ir namo bandyti savo Huggies dovanėles - sauskelnes Super Dry, Step in ir Natural Fit, todėl apie jas ir jų privalumus aprašysime vėliau.

 

Laukite!

Dalia

 


Huggies ®

Newborn

 

Huggies®

Super Dry

 

Huggies®

Step In

Huggies ®

Natural Fit

05. Jul 2012, 11:58

Mes vakar turėjome progą dalyvauti HUGGIES vakarėlyje, kuris mus labai pradžiugino, labai patiko vaikui padaryta mankštelė, kai kurios pratimus bandysime  dabar daryti ir name patys. Taip pat gavome naudingos informacijos apie sauskelnės ir gavome jų dovanų, vakar iškarto išbandėm. Mums labai patiko HUGGIES natural fri sauskelnės, tikrai labai švelnus ir minkšti, sūnelis su įeis išbuvo 6 val., jokio pratekėjimo, jokių paraudimų, jie visiškai atitinka aprašymo. Dabar ieškosim prekyboje ir įsigysim.