Mamos dieną vilniečiai kviečiami švęsti motinystę

Mamos dieną vilniečiai kviečiami švęsti motinystę

29. Apr 2016, 06:55 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Būti mama – tai dovana, nors kartais ir nelaukta, nelengva, bet suteikianti gyvybę – brangiausia, ką žmogus gali gauti, todėl būtina ją išsaugoti ir puoselėti. Tai visų mūsų rūpestis. 

Todėl šį sekmadienį, gegužės 1 d., nuo 12 iki 16 val. Vilniuje organizuojamas muzikinis renginys-socialinė akcija „Mama būti gera“. Jos metu pagrindinėse miesto erdvėse – Katedros aikštėje, prie Valdovų rūmų, V. Kudirkos aikštėje ir Bernardinų sode prie fontano savanoriškai grojantys Lietuvos ir užsienio atlikėjai kvies trumpam stabtelėti bei kartu švęsti Mamos dieną. Bus galima išgirsti Gospel chorą, Jurgį Brūzgą, Juliją Ritčik, folklorinės muzikos grupę „Kūjeliai“, grupę „Meilės partizanai“ ir kitus.

Renginio metu vaikams bus dalinami balionai su simboliniu užrašu „Ačiū, kad gimiau“, VšĮ „Krizinio nėštumo centro“ savanoriai pasakos apie centro veiklą, nuveiktus darbus ir poreikius. Bus kviečiama aukoti šiam centrui.

Ir neplanuotas nėštumas gali tapti nuostabia motinystės dovana!

Krizinio nėštumo centras rūpinasi moterimis išgyvenančiomis neplanuoto nėštumo krizę ir su ja susijusius sunkumus bei padeda joms pirmaisiais kūdikio auginimo metais.

Atlikėjų pasirodymo tvarkaraštis:

20160429125513-68743.jpg