Mamyčių klubo konsultantės darbą baigė ...

Mamyčių klubo konsultantės darbą baigė ...

29. May 2011, 00:00 blogietee blogietee

 

Štai ir baigėsi smagusis konsultavimas būsimų ir jau neseniai esamų mamyčių "Akropolio" Maximoje. Įspūdžių prisirinkome mudvi su Rasita (Mertise) pakankamai, jau pačiomis pirmomis valandomis.


Be galo smagu buvo konsultuoti mamytes ir atsakyti į joms rūpimus klausimus. Nors kai kurie žmonės, matėsi, kad jaučiasi nepatogiai, kai esame šalia. Skubėjo kuo greičiau pasiimti to, ko nori ir bėgti toliau.

 

Smagu, kad dauguma yra išbandę Huggies sauskelnes su savo mažyliais, turėjo tam tikrų pastebėjimų, pasiūlymų ir pageidavimų.

Labiausiai visi pageidavo kad Huggies su natūralia medvilne būtų ne tik pirmo, antro, bet ir Premium trečio dydžio ir didesni.

 

Taip pat, mūsų kaip kokių atstovių prašė, kad prekyboje vėl būtų drėgnų servetėlių su plasmasinėmis dėžutėmis, tiek didesnės talpos, tiek mažesnėmis.

 

Per dvi smagias dienas žmones pakonsultavome įvairiais klausimais, net dalinomės savo asmenine vaikučių auginimo patirtimi.

Kadangi Maximos prekybos centre vyksta akcija kūdikių drabužėliams, tai daug močiučių, tetų ieškojo dovanėlių, tai teko suteikti informaciją apie galimą vaikučio ūgį ir drabužėlių dydį.

 

Žinoma, negaliu nepaminėti, kad į mus kreipėsi tiek dėl plaukų dažų, tiek dėl mišinukų sudėties.

 

Ir MK portalo redaktorė Eglė su dukrele Saule užsuko šeštadienio popietę į Maximą...su mumis pasilabinti ir vaikiškų grožybių pasirinkti :)

Tiek laiko praleidusi prekybos centre, nustebau, kiek ilgai galima stovėti prie kojinių ar kepuraičių ir rinktis kurią nupirkti. Nes buvo, kas pasirinko per kelias minutes, kas per daugiau nei valandą.

 

Po pirmos dienos konsultacijų tiesiog nejaučiau kojų ir nugaros, tai vat, kam kirbėjo pavydo gaidelė, tai žinokit, menkas malonumas ;) Visgi ne namie ant sofkutės sėdėti ;)

Antroji diena prabėgo labai greitai, nors žmonių, nepasakyčiau, kad buvo daug. Tiesiog ėmėmės iniciatyvos sutvarkyti Huggies produkcijos lentynas.

 

P.S. Mes turime pastebėjimą... Jei jau prasidėjo Kraitelio savaitė, tai akcijas žmonėms pritraukti galėtų daryti ne tik tam tikrai produkcijai, bet visiems. Tada ir būsimi tėveliai bus patenkinti, ir pirkimas didesnis. Nes Huggies Newborn pakuotė su dovanojamomis drėgnomis servetėlėmis nelabai traukia akį žmonių, kurių vaikiukai jau sveria daugiau nei 6 kg.

 

Tad mūsų savaitgalis buvo naudingas ir turiningas. Smaugaus savaitgalio ir Jums!

 

Rima ir Rasita

29. May 2011, 15:52

😃 😃 😃

blogietee blogietee 29. May 2011, 15:51

o mums kliuvo klientas, kuris tiek penktadienį vakare, tiek šeštadienį iš ryto blūdino mūsų skyriuje ieškodamas ožkos pieno mišinuko 😃

29. May 2011, 15:23

Fainuolės 😀 Ir prisifotkinot kiek daug 😀 Pas mus tai tik Vaida pozavo... Sakau, mano rėmas būtų ją užgožęs 😛 😃

blogietee blogietee 29. May 2011, 15:09

kvaila kad pas mus sauskelnes, o pries jas kojines ir drabuzeliai, o jiems 40 proc nuolaida, tai jie labiau viliojo nei sauskelnės 😃

29. May 2011, 13:38

ziuriu pas jus grazus vaikuciu skyrius, o pas mus kazkaip keistai viskas isplanuota...

29. May 2011, 13:38

👍 Šaunuolės 🌷 🌷 🌷

Krisliukas Krisliukas 29. May 2011, 11:55

va man reikia sauskelnių skirtų maudytis... bet pirksiu internete, ten akcija, 11 Lt, o maximoj beveik 20

blogietee blogietee 29. May 2011, 11:24

sakiau po tiek laiko praleisto maximoje nekelsiu ten kojos, bet grįžusi namo išgėrusi puodelį kavos vėl skubėjau į akropolį, ir net į tą patį kūdikių skyrių 😃

29. May 2011, 11:01

savaitgalį tikrai turiningai praleidot 😉 šaunuolės 🌷

29. May 2011, 10:50

niekas nepavydejo tik iskilo klausimas kokia atranka cia buvo😉...

29. May 2011, 10:21

Rima, pavydo gaidele tai nepavadinčiau, puikiai žinome, kad ne ant sofos ėjote pagulinėti 😀 O šiaip šaunuolės, tam reikia drąsos ir iškalbingumo turėti 👍

29. May 2011, 10:21

Šanuolės merginos 😀

29. May 2011, 10:17

Šaunuolės 😀 🌷

29. May 2011, 09:21

Labas rytas, mačiau vakar šias dvi mamytes 😀 na aš turbūt iš tų mamyčių kurios gali ir valandą rinktis, bet nieko neišsirinkti 😃 vakar taip ir buvo 😃