Mamyčių klubo laideles galėtume žiūrėti kasdien!

Mamyčių klubo laideles galėtume žiūrėti kasdien!

25. Nov 2012, 08:30 kodelcia kodelcia

 

 

Kaip smagu net keletą dienų iš eilės matyti vis naujas Mamyčių klubo laideles! Jei vakar su malonumu net tris valandas stebėjome internetu rodomą tiesioginę transliaciją, tai šįryt jau sugebėjome anksčiau atsikelti ir laidelę pamatyti ir iš televizijos ekrano.

 

Atrodo, Mamyčių klubo laideles galėtume žiūrėti kiekvieną rytą ar vakarą.

 

Šįryt itin apsidžiaugiau pamačiusi, jog bus gaminamas patiekalas vaikams ir visai šeimai. Labai patinka kulinarinės laidų dalys, nes išties galima pasisemti puikių idėjų. Ir šįkart galėsim išbandyti naują plovo gaminimo būdą.

 

Uogų, vaisių, daržovių šaldymas ar kitoks kuo ilgesnis išsaugojimas taip pat yra mūsų, mamyčių, neatsiejama nuo gaminimo ir rūpinimosi šeimos gerove pareiga. Mūsų šaldytuve taip pat savo eilės laukia braškės, mėlynės, raudonieji serbentai, šparaginės pupelės, moliūgai, krapai...

 

Gera žinoti, kaip ir kalbėjo gydytojas gastroenterologas, jog šaldant uogas ir daržoves išsaugomos geriausios vaisių ir daržovių maistinės savybės.

 

Dalis apie mažų vaikučių jogą taip pat suteikė daug gerų emocijų. Net sūnelis akis išplėtęs žiūrėjo, kaip tie vaikučiai rąžosi, daro tiltelį, staugia kaip šuniukai. Miela, smagu, įdomu. Šiaip iki šiolei net nebuvau girdėjusi ar mačiusi apie tai, kad ir mažieji gali daryti jogą, tad šiuo klausimu mano akiratis išties prasiplėtė. Ačiū Jums.

 

Paskutinioji laidos dalis įdomi, tik dėl jos turiu savo nuomonę. Manyčiau, jog išties geriau būtų, jog mama bent pirmuosius metus kuo daugiau būtų su vaikučiu pati, o ne palikti auklei ar seneliams. Juk kaip tik nuo pirmųjų gyvenimo dienų, mėnesių mezgasi tas nuostabus vaiko ir mamos ryšys.

 

Jo tikrai neatstos svetimi žmonės ar giminaičiai. O jei dar vaikutis serga, kai tu toli nuo jo, tai išties turėtų būti nepakeliama. Kita vertus, jei darbas, karjera yra tokie svarbūs moteriai, jos teisė rinktis ir planuoti savo gynimą taip, kaip jai norisi. Priklauso nuo pačios moters norų, poreikio ir galimybių.

 

Šio ryto laida, kaip ir visada buvo šauni, naudinga, privertė susimąstyti. Vertinimas – 10 (puikiai).

 

P.S. Sūnelis bežiūrėdamas į valgančius vaikučius ir pats užsimanė užkrimsti.

 

O štai čia vakar bežiūrėdama tiesioginę transliaciją, po stalo teatriuko pasirodymo ekpsromtu sūnui sukonstravau tokį paprastą, bet jį pradžiuginusį "žaislą" - veidukas iš balionų :)