Marija:  Mylime Jūsų laidelę, ačiū, kad esate!

Marija: Mylime Jūsų laidelę, ačiū, kad esate!

02. May 2011, 00:00

 

Jūsų laidelė puiki, pirmoji dalis apie šokėją mamutę buvo gan įdomi, man patiko receptas, pati išbandžiau :).

 

Tik manau, kad norisi pamatyti kitokių mamų, visi laikraščiai ir televizija mirguliuoja žvaigždutėmis mamomis, bet galbūt mes turime kitų žvaigždučių, kurių nematome, o derėtų pamatyti.

 

Manau, savo svetainėje turėtų būti vieta, kur mamytės pasakotų tam tikrus išgyvenimus (galbūt Jus tai sudomintų ir parengtumėte reportažą), ar nutikimus, gal koks didvyriškas įvykis yra įvykęs su vaikučiais, apie kurį turėtų sužinoti visa Lietuva.

 

Taip, aš pastebėjau, kad turite vaikučius, kuriuos stebite kiekvieną laidelę ir panašiai, bet tikiu, kad kasdienybėje taip pat nutinka įdomių ir žavių nutikimų!

 

Mįslės – šmaikšti laidelės dalis, buvo smagu stebėti, kaip mamytės spėlioja, žavu.

 

Reportažėlis apie kūdikio odelę buvo nuostabus, aš esu labai jauna mamytė, man tik  20 metų, tad tai buvo labai naudinga J

 

Asmeniškai aš norėčiau Jums pasiūlyti, kad kiekvieną šeštadienį mums, mamoms, pateiktumėte po receptą, kurį galėtumėme išbandyti visa šeima, arba vėlgi, tai galėtų būti siųsti mamų receptai, kuriuos jos yra išbandžiusios.

 

Mylime Jūsų laidelę, ačiū, kad esate!

 

Mamytė Marija

 

 

 

Stebime Jūsų laidelę, kaip galėdami, jei pramiegame ar negalime dėl tam tikrų priežasčių, peržiūrime internete. Mano mažajam labai patinka kaip jis sako – lėlės. :)

02. May 2011, 22:45

Trumpai ir aiškiai 😀 Šauni recenzija 😀

02. May 2011, 21:24

Atsiprasau uz tiek zinuciu, kompiuteris sustreikavo 😀) gerai, kitakart zinosim 😀)

02. May 2011, 21:23

Aciu 😀 o apie kokia problema kalbat?

02. May 2011, 21:22

ACiu 😀 atleiskit o pie kokia problema kalbat?

02. May 2011, 21:22

Aciu 🌷