Meškiuko Rudnosiuko magiškas nuotykis

Meškiuko Rudnosiuko magiškas nuotykis

20. Jul 2017, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Saldainių fabrikui „Rūta“ atnaujinus saldumynų liniją „Meškiukas Rudnosiukas“, jos herojus tapo nepaprastai mylimu vaikų draugu. Jis ne tik mėgsta žaisti, bendrauti, bet ir dalintis saldainiais, kurių dėka patiria neįtikėtinus nuotykius. Net trijų rūšių dražė, nepaprastai švelnus šokolado ir vanilės skonio kremas ir kiti gaminiai vilioja ragauti bei pažinti naujus skonius. 

Ir nors vaikai, kaip ir Meškiukas Rudnosiukas, mėgsta saldumynus, padarančius gyvenimą skanų ir gražų, visgi kartais visi sapnuoja labai keistus sapnus. Vienas jų pasirodė ir Meškiukui Rudnosiukui miegant. Jis jį papasakojo žurnalo „Naminukas“ skaitytojams ir dabar nori šia istorija pasidalinti su jumis! Štai jo įspūdžiai apie sapną ir vasaros nuotykius:

„Kai po smagių užsiėmimų „Rūtos“ šokolado muziejuje ruošiausi išeiti į lauką, švietė saulė. Bet valandėlę pavaikštinėjus parke dangus apsiniaukė, papūtė toks žvarbus vėjas, kad nė mano meškiukiški kailinėliai nesušildė. Susigūžiau, letenėles į šortų kišenes tik kyšt, o ten... net trys „Meškiuko Rudnosiuko“ saldainiai! Kol aš vieną iš jų pasičepsėdamas šlamščiau, vėjas nurimo, saulė nušvito – ir vėl šilta, gera. Tik pamanyk, kas būtų buvę, jei aš nebūčiau sušalęs ir kyštelėjęs letenėlių į kišenes? Gal tie saldainiai ir šiandien tebeliūdėtų pamiršti ir nelaimingi...

Tačiau tai dar ne smagiausias tos dienos įvykis. Atrodo, einu sau senamieščio gatve, tik staiga girdžiu:

– Labas, Meškiuk Rudnosiuk! Nori, parodysiu tau kai ką įdomaus?

Atsisuku, o už manęs – tikras magas! Aukšta skrybėle, baltom pirštinėm... Spragteli pirštais – ir vienoje jo rankoje atsiranda gėlių puokštė. Kresteli ją, ir puokštė virsta triušiu. Nespėjau nė įžiūrėti, ar triušiukas rudas, ar juodas, o jis jau virto balandžiu, purpt, ir nuskrido. 

– Bravo! – paplojau letenėlėmis. Už pasirodymą pavaišinau „Meškiuko Rudnosiuko“ saldainiais. Maniau, jis juos tuojau suvalgys – bent jau aš taip būčiau padaręs jo vietoje. O jis tik sumosavo rankomis ir... saldainiai dingo. Ką, taip greitai suvalgė?! Ne! Dar kartą sumosavo – saldainiai vėl atsirado. Negaliu patikėti – kaip jam tai pavyko?! Papurčiau galvą ir... prabudau!

Pasirodo, tai buvo sapnas. Ir, pamaniau, būtų gaila, jei toks įdomus sapnas nueitų perniek. Juk kunigaikštis Gediminas, susapnavęs geležinį vilką, net mūsų sostinę Vilnių įkūrė, tai galbūt ir mano sapnas toks pat reikšmingas? Galbūt tas sapnas reiškė, kad man ir visiems jums lemta tapti Didžiaisiais Magais? Todėl siūlau papokštaut ir tau!“

Taigi įkvėptas šio sapno Meškiukas Rudnosiukas sukūrė savo saldainių dovanėlę „Mago dėžutė“. Su šia stebuklinga dėžute jūs visi galite tapti tikrais magais!

Daugiau informacijos apie saldumynų liniją „Meškiukas Rudnosiukas“ rasite www.ruta.lt.