Metams baigiantis orai bus "visokie"

Metams baigiantis orai bus "visokie"

30. Dec 2012, 00:00

Kokie gi orai laukia mūsų paskutinėmis šių ir pirmosiomis kitų metų dienomis?

 

Neveltui pavadinime parašėme "orai bus visokie", iš tiesų taip ir bus: per artimiausias tris dienas sulauksime ir pliusinės temperatūros, ir minusinės, daug kur termometrai rodys apie 0, kai kuriuose regionuose lis, o kai kur prognozuojama šlapdriba. 

 

Šiandien, sekmadienį, gruodžio 30 dieną, temperatūra Lietuvoje bus nuo -1 iki 1 laipsnio šilumos. Kritulių nenumatoma, dieną daug kur turėtų būti giedra arba mažai debesuota.

 

Rytoj, pirmadienį, gruodžio 31 -ąją, temperatūra įvairiuose Lietuvos miestuose bus nuo 0 iki 3 laipsnių šilumos. Tačiau daug kur prognozuojamas didelis debesuotumas ir krituliai, daugiausia lietus. Vakare, belaukiant vidurankčio ir šventinių fejerverkų, temperatūra kris, ir 2013 -ųjų metų turėtume sulaukti temperatūrai esant apie 0 laipsnių.

 

Poryt, antradienį, sausio 1 -ąją dieną, temperatūra bus labai panaši į vakarykštę, nuo 0 iki 3 laipsnių šilumos. Debesuotumas mažės, bus giedra.

 

Kadangi šiomis dienomis daug kas keliausime į svečius, sutiksime šventes ir lauke, miestų aikštėse, linkime nesušalti. Kaip ten sakoma - nėra blogo oro, tik nelabai tinkamai pasirinkta apranga...