Minikonkurso "Kuris MK laidos patarimas buvo įdomiausias" apžvalga ir dovanos

Minikonkurso "Kuris MK laidos patarimas buvo įdomiausias" apžvalga ir dovanos

07. Oct 2013, 09:02 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Pasibaigus "Mamyčių klubo" laidai šeštadienį jūsų klausėme, kuris laidos patarimas jums buvo įdomiausias ir kuriuo žadate pasinaudoti?

Ačiū už pasidalinimą savo įspūdžiais komentaruose šioms mamoms: sypsenela, mildute22, natali27,_ marija_, krisliukas, rutagen, erikutevil, motinysteveza, simbyte, myskutia, dlk, ugnyciukas, kodelcia,  ginterep, eglyn!

Bene daugiausiai jūsų dėmesio sulaukė tapukų mažiesiems vėlimas, kaip rašėte, tai linksmas ir įdomus reportažas.

Kaip ir žadėjome, įdomiausiai pakomentavusiai mamytei įteikiame mielą prizą:

Mamai  - kosmetikos rinkinį iš "L'Occitane en Provence" 

20131004130153-51545.jpg

o mažylį pradžiuginsime "Bubchen" priemone į vonią:

20131004130259-94778.jpg

Labiausiai mums įstrigo mamos DLK komentaras, tad jai ir atitenka minėtos dovanėlės! Sveikiname!

dlk:

Šį rytą kažkaip ne taip, kaip visada, žiūrėjosi laidelė :) Dažniausiai tokiu metu jau būname senokai sukilę, pusryčiaujame, o šiandien spoksojom dar lovoje, tad - kiek įdėmiau. Labai, labai patiko žiūrėti į sportuojančias mamas (jei reikia įvardinti įdomiausią reportažą, šis greičiausiai ir buvo toks). Kadangi žiūrėjau įdėmiai, iškilo ir įvairių klausimų. Pavyzdžiui, ar taip su kūdikiu dviratį minanti (ir kojas bei užpakaliuką gražininati :) ) mamytė nedaro didelės žalos nugarai? Aš pati sportuoju, tiesa - be kūdikio (kai pradėjau, panašių treniruočių drauge nebuvau mačiusi, o dabar...padėk, dieve, man tą kūdikį kaskart atplėšt nuo žemės..:) ), taigi ir žinau, kiek daug fizinės ištvermės reikalauja minimas dviračiu, ypač atsistojus. Labai sunerimau, kad mamyčių nugaroms teko per didelis krūvis. Vis dėlto, neneigsiu - šypsenos reportažo gale sukėlė baltutėlį pūkuotą pavydą - panašu, buvo linksma :) Toliau... Veltinukai gavosi labai linksmi, tikrai mielai tokius "įtaisyčiau" ir savo princui, tačiau tikrai pripažįstu - žiūrėjau įdėmiai, bet tik iš smalsumo, nes tokie darbeliai - visai ne man :) Neabejoju, kad rankdarbiams laiko ir noro turinčios mamytės šį reportažą būtinai suras ir internete ;) Tiesa, jei velčiau pati - norėtųsi aiškesnio visų priedų gaminimo paaiškinimo (ausytės, akytės, uodegytės..). Na ir sauskelnių keitimas...jei gerai pamenu, Jūsų laidelėse šį "reikalą" jau mačiau, tad tai tikrai nebuvo naujiena. O ir neaktualu šiuo metu, nes šis procesas jau retėja ir patogiausios šiuo metu - triusikėlių tipo sauskelnės. Vis dėlto, neabejoju ir šio reportažo nauda - besilaukančios (ypač pirmųjų gandrų besidairančios mamytės) tikrai žiūrėjo ir įssidėmėjo :) Tad, brangieji, klausti nelabai ir reikia - visi reportažai turi savo naudos. Vienos sportuoja, kitos tapukus velia, trečios verčiau prigula..:) Vienos jau paauginę, kitos dar tik laukia, o trečios jau ir anūkus rikiuoja - mūsų, mamyčių (kaip ir vaikučių) yra daug, ir skirtingų, tad visoms ir skirtingi dalykai tinka :)

Iki kito smagaus MK laidelės žiūrėjimo!

motinysteveza motinysteveza 07. Oct 2013, 11:50

iš tiesų puikus komentaras 🌷