MK laidos recenzija: informatyvu ir naudinga

MK laidos recenzija: informatyvu ir naudinga

24. Sep 2012, 12:00 kodelcia kodelcia

Labai džiaugiamės „Mamyčių klubo“ naujo sezono laidelėmis. Kiekvieną kartą jos mus įkrauna teigiamomis emocijomis, kurių pakanka visai dienai ar net visam savaitgaliui.

 

Prisipažinsiu, su sūneliu Deimantu esame nepataisomi „pelėdžiukai“, tad dažniausiai mūsų rytas prasideda tarp 9.30 ir 10.00. Gaila, bet šį šeštadienį laidelę pramiegojome. Anksčiau (t.y. praeitą sezoną) specialiai keldavausi kuo anksčiau, kad pamatyčiau mylimą laidą. Tačiau šį rudenėlį aptingau. Tikriausiai todėl, jog žinau, kad vis vien „Mamyčių klubą“ peržiūrėsiu man patogiu metu per internetą. Ir žiūrėsiu ne viena, o kartu su savo mažyliu.

 

Šio šeštadienio laidą peržiūrėjome tik kitos dienos rytą. Sūnelio dėmesį patraukė džiugi muzika ir spalvingas pradžios užrašas. Manyčiau, tai didelis pliusas – iškart sudominama.

 

Laidelė nors trumpa, tačiau išties informatyvi. Seniai jau interneto platybėse vis užkliūdavo įspūdingos sauskelnių tortų nuotraukos. Džiaugiuosi, kad buvo papasakota ir parodyta, kaip realiai gaminami tie „tortai“. Bežiūrint susidarė įspūdis, jog nėra labai sudėtinga, tik prieš gaminant svarbu iš anksto pasirūpinti papuošimais.

 

Pritariu laidelėje, berods, vaistininkės išsakytai minčiai, kad pastaruoju metu tėveliai ir į palankynas keliausiantys artimieji vis dažniau laikosi praktiškumo idėjos. Ir tai puiku, nes smagu gauti daiktą, kuris išties pravers, o nebus kur padėtas į artimiausią ar tolimiausią kamputį „akims paganyti“.

 

Visąlaik patinka, taip ir šįsyk nenuvylė vaikučiams maisto gaminimo pamokėlės. Drakoniuko gaminimo idėja puiki. Ne veltui yra sakoma, kad norint jog vaikas valgytų, svarbu mokėti maistą pateikti taip, kad šis jam atrodytų skanus. Šios laidelės pavyzdys tai ir patvirtino. Beje, noriu pastebėti, jog šioje laidelės dalyje itin akį traukė maistą gaminusių mamytės ir dukrytės marškinėliai.

 

Itin vertinu tai, kad apie maisto (šiuo atveju bulvių) maistines savybes pakalbėjo ir specialistė, išmananti tuos dalykus. Juk net jei ką jau ir žinojome iki tol, priminimas tik patvirtino, kad mūsų žinios teisingos (pavyzdžiui, kad bulvė yra viena mažiausiai alergizuojančių daržovių). Laidos vedėjos Eglės ir jos pašnekovės pasivaikščiojimas gamtoje, gryname ore vis dar priminė neseniai prabėgusią vasarą.

 

Sudomino naujovės – tiesioginis eteris. Džiugu, kad neatsiliekate nuo latvių ir žengiate pirmyn. Bežiūrėdama netgi nusprendžiau kitąkart pasistengti atsikelti anksčiau ir pasižiūrėti tiesioginio eterio metu.

 

Trūkumų, kad ir norėčiau, jokių neįžvelgiu (nežiūrint to, jog laikas bežiūrint laidelę mums su sūneliu labai greitai prabėgo).

 

Mano vertinimas – 10 balų – šauni laida! Su nekantrumu laukiame kito šeštadienio.