MK mamytės prieš vaikučių plaukų skutimą

MK mamytės prieš vaikučių plaukų skutimą

03. May 2012, 00:00

Beveik absoliuti dauguma mamyčių nesutinka, kad reikėtų vaikučio plaukučius nukirpti ar skusti plikai, jam sulaukus metų.

 

Ką jūs manote šia tema, parodys komentarai:

 

Insa:

Tikrai prieš, nesąmonė, nuskutus tikrai odoje nepadaugės plaukų svogunėlių odoje.

 

Nev:

Nei aš prieš, nei už...kaip kas nori, taip tas daro. Tiesiog kalbant apie plaukų tvirtumą, tėveliai nuskuto, kai buvau mažutė, plaukais tikrai negaliu pasigirti, todęl galiu pasakyti, kad tai neveikia, todėl savo vaikams tikrai neskusiu.

 

Agneciuke:

Oi ne, tas skutimas nieko neduos. Kai aš buvau maža, sakė, kad mane nuskuto plikai (vargšelė aš) tam, kad plaukai ataugtų storesni, tvirtesni. Bet deja, tai nepasitvirtino, vis tiek turėjau silpnus plaukus. Todėl skusti tikrai nereikia, geriau pakirpti galiukus, kad gražiai suformuotum plaukučius.

 

Olenka:

Aš tai mažiui nuskutau, bet ne plikai, o palikome trupučiuką plaukelių, bet kai mes šviesiaplaukiai, tai jų beveik ir nesimatė. Bet vasarai mes vėl žadame mažiuką skusti, man patinka, kai berniukai apkirpti trumpai, nes, manau, kasos labiau tinka mergaitėms.

 

Eglike:

Keisti norai skusti vaikučiui galvytę. Kažin, ar pačios mamos norėtų nusiskusti plikai galvą? Aš kategoriškai prieš galvytės skutimą. Jei labai reikia, galima pakirpti kirpčiukus, kad plaukučiai į akytes nelįstų.

 

Ačiū.