Vasario 3 d. - susitikimas su kineziterapeute "Kaip pasiruošti ir žengti pirmuosius žingsnelius?"

Vasario 3 d. - susitikimas su kineziterapeute "Kaip pasiruošti ir žengti pirmuosius žingsnelius?"

30. Jan 2016, 08:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Pailsėję po švenčių vėl kviečiame jus į Mamyčių klubo susitikimus! Visuomet laukiame jūsų pasiūlymų su kuo norėtumėte susitikti, ką aptarti, ko išmokti. 

Šįkart kvietimas skirtas 6-12 mėn. vaikučius auginančioms mamoms, nes kalbėsime apie vieną svarbiausių pirmųjų metų iššūkį - vaikščiojimą. Visus metus tam mažyliai ruošiasi ruošiasi ir daugelis apie pirmą gimtadienį išdrįsta vaikščioti patys! 

Ar žinojote, kad mes, mamos, galime vaikučiams padėti išmokti vaikščioti taisyklingai? Kokie pratimai skatina vaikščiojimui reikalingų raumenų stiprėjimą? Ką daryti, jei vaikutis vaikšto ant pirštų galų? Į visus šiuos ir dar daugiau klausimų atsakys vaikų masažuotoja ir kineziterapeutė Viktorija Paltanavičiūtė (www.viktorijosmasazai.lt

20160112113052-12049.jpg

Susitikimo metu Viktorija ne tik papasakos, bet ir norinčioms parodys, kaip taisyklingai atlikti pratimus, statyti ar net laikyti vaikutį bei atsakys į visus jums kilusius klausimus.

REGISTRACIJA ČIA>>>

LAIKAS - vasario 3 d. (trečiadienis) 11 val.

VIETA: Jauki kavinukė "Picnic Bistro" Vingio parke (priešais estradą (M.K.Čiurlionio g.98). 

SUSITIKIMO METU MAMŲ SĄSKAITOMS BUS TAIKOMA 30% NUOLAIDA!

20151104151428-69716.jpg

Kavinukėje yra labai smagi erdvė mūsų mažiesiems, tad kol mes, mamos, bendrausime, diskutuosime ir gurkšnosime arbatą ar kavą - vaikučiai galės rasti sau užsiėmimą :)

20151104151610-25847.jpg

Kaip atvykti?

Labai paprasta (http://picnicbistro.lt/#contacts) - atvykstate į Vingio parką, paliekate automobilius ir einate link estrados. Kavinukę rasite visai priešais ją kitoje aikštės pusėje (takas liink M.K.Čiurlionio g. viaduko). Jei atvyksite su vežimėliais, juos galėsite palikti lauko terasoje, jei lietus - viduje.

Kavinukė "Picnic Bistro" yra draugiška šeimai - joje patogu pamaitinti mažylį (yra kelios maitinimo kėdutės), galite patogiai pervystyti - specialiai tam rasite vystymo stalą.

Ekspertai

Viktorija Paltanavičiūtė

vaikų kineziterapeutė ir masažuotoja www.viktorijosmasazai.lt
Viktorija Paltanavičiūtė in-vecaku-skola