Na ką ir bepridursi - nepakartojama!!!

Na ką ir bepridursi - nepakartojama!!!

27. Jun 2011, 09:00

 

Manau, šiai paskutinei šio sezono laidelei tikrai niekas neliko abejingas, juk tai buvo nepakartojama, neeilinė laidelė!!!

 

Žiūrėjau ją ir su sūnumi kaip ir kitas daugumą “Mamyčiu klubo” laidelių. Mano sūnus jau nemažas, tad dauguma temų man kaip ir nebeaktualios, bet jau tapo “liga” ją žiūrėti, o būtent žiūrėdama šią laidelę nesulaikydama ašaras verkiau…tokie mažučiai, tokie gražūs, mieli, bejegiai ir jau be tėvelių. Sunku suvokti, kaip galima tokius palikti, jais nesirūpinti, jų neauginti…bet apie tai kita tema.

 

Negaliu nesidžiaugti, kiek yra gerų “mylinčių delnų”, kad šitiek paaukojo, kaip buvo nuostabu stebėti, koks kiekis surinktų daiktelių mažiesiems vaikučiams, augantiems be tėvelių. Gal bent tai suteiks jiems šiokios tokios laimės. Gaila, pačiai nebuvo, kaip ir kuo prisidėt prie šios akcijos būtent tada, bet stipriai vyliuosi, kad dar bus ne kartą rengiama tokia akcija ir ašgalėsiu prie jos prisidėti, nes tai mažiausiam ką galiu padaryti dėl tų vaikučių.

 

Kalbant apie renginį “Panoramoje”, išties vykęs, o ir atlikėjų dainos virpino širdelę…smagu buvo žiūrėti, kaip vaikučiai šiltai pasitiko Mamyčių klubo mamytes, jų įteiktos dovanėlės, matosi, darytos iš visos širdelės su meile!

 

Daugiau gana žodžių, su kiekvienu sakiniu prisiminus laidelę, iškyla tie maži kūdikėliai ir ima kauptis ašaros :(

 

Labai lauksim kito sezono laidelių rudenį ir aš tas laideles toliau žiūrėsiu, gi mano rankose jau bus dar vienas vaikutis, kuris iškels, manau, ne vieną naują klausimą…o atsakymus, tikiuosi, rasti būtent  laidelėse!

 

Neabejoju, kad per vasarą pailsėjęs “Mamyčių klubas” startuos dar naujesnis ir dar įdomesnis!

27. Jun 2011, 13:50

katik dar karta pati paskaiciau ka parasiau ir negaliu patiketi kad as tokia beraste 🤣 😃 ☺

27. Jun 2011, 13:44

Na tikrai labai nuosekliai, išsamiai aprašei viską Ineta 😀 Liuks 😀 👍 🌷

27. Jun 2011, 13:18

o gal dar rodys?bet naujam sezone? 😀

27. Jun 2011, 13:07

gaila kad gimtadienio nearode😀

27. Jun 2011, 11:01

Aš nejuokauju.Supranti, kitąkart skaitai straipsnį,ir viskas būna tiap padrikai, o čia- tvarkingai...

27. Jun 2011, 10:08

divka nejuokauk tu taip...bet labai labai dekui uz pagyras ☺ malonu kad kazkam patinka mano straipsniukai 😀

27. Jun 2011, 09:17

Kaip visada, išsamus, turiningas, nuoseklus tavo, Ineta, straispniukas...Gali ir daugiau rašyti straipsnių. Mintys tau sėkmingai liejasi.Sėkmės!