Namuose puošite ir gyvas, ir dirbtines eglutes

Namuose puošite ir gyvas, ir dirbtines eglutes

03. Dec 2012, 00:00

MK dvikovoje po lygiai mamyčių puoš savo namuose tiek dirbtines, tiek mišku kvepiančias kalėdines eglutes.

 

Pasižiūrėkime, kokie jūsų argumentai.

 

riesutelis66:

 

Kai gyvenau su tėvais, visada puošdavome gyvą eglutę, o dabar, kai gyvenu atskirai ir kuriu savo šeimą, su vyru puošiame dirbtinę eglutę, nors, tiesą pasakius, labiau norėčiau gyvos eglutės vien todėl, kad papuošus eglutę pradedi jausti ne tik kalėdinę nuotaiką, bet ir eglutės kvapą.

 

Olenka:

 

O mes puošiame keletą - lauke bus gyva eglutė, o namuose – dirbtinės. Viena didelė salone, ir mažutė vaiko kambaryje, po kuria jisai atsibudęs suras dovanėlių.

 

Zivile:

 

Aišku, kad gyva eglutė ir gražiau, ir natūraliau, tačiau kiekvienais metais puošiame dirbtinę, nes man labai gaila, kai tos vargšės eglutės išmetamos lauk...tad šiuo atveju esu už dirbtinę....

 

Aijos:

 

Visada puošiame tik gyvą eglutę. Aplinkui ir taip daug to dirbtinumo, sintetikos, tai bent per šventes norisi ko nors tikro. O mažas vaikas - tikrai ne kliūtis įsigyti gyvą eglutę.

 

Inetaa:

 

Žinoma, tikra, kasmet puošiame tik gyvą. Eglutės kvapas man primena mano vaikystės kalėdas ir šiaip tai neatsiejama dekoracija namuose per Kalėdas.

Atsakyti

 

Linestra:

 

Labas rytas, šiais metais kaip ir ankstesniais metais pas mus bus dirbtinė eglutė. Noreėtųsi jau gyvos, bet kai yra mažas vaikas, manau, tai būtų sunkoka saugumo atžvilgiu.

 

Ačiū dvikovos dalyvėms. Lauksime naujų MK dvikovos temų.