Nauja rubrika laidelei suteikė gyvumo

Nauja rubrika laidelei suteikė gyvumo

02. May 2011, 00:00 blogietee blogietee

Labas rytas, Mamyčių klube! Kas savaitę perskaitau atsiliepimus apie „Mamyčių klubo“ laidelę. Be abejo, ir jas visas pasižiūriu internete. Nes laidelių rodomu laiku dažniausiai mes būname kur nors išvykę ar užsiėmę kokias reikaliukais.

 

Be galo laukiau šios laidelės, nes vien laidelės anonsas mane labai sužavėjo. Pagaliau, laidelė tapo šiek tiek išskirtinesnė nei ankščiau.

 

Laidos vedėja Eglė, kaip visuomet pakelia nuotaiką. Nes jos šypsena ir malonus balsas labai maloniai skamba. O studijoje bežaidžiantys mažyliai, lyg vienos mamytės vaikai - ramūs, mieli.

 

Pirmojo reportažo pusryčiai su šokėja Egle Visockaite ir jos mažyle Tėja buvo ne kiek informatyvūs, kiek pažintinio pobūdžio. Iš dalies kartais smagu pasižiūrėti, kaip gyvena ir vaikučius augina įžymesni žmonės. Nes istorijų apie jų gyvenimus pilna margoji spauda. Bet apie vaikučių auginimą ir jų priežiūrą mažai kas nori atvirauti. Dažnai tai laiko asmeniniu dalyku. Dauguma įžymių žmonių, vos tapę tėveliais, saugo savo mažylio erdvę nuo viešumo.

 

Tarp kitko, labai geras pusryčių receptukas. Tokias užtepėles labai mėgstame. Greita, lengva ir nesudėtinga.

 

Antrasis reportažas, gal labiau tiktų sakyti - konkursėlis, man pasirodė įdomus jau per laidelės anonsą. Ši nauja rubrika iš karto laidelei suteikė gyvumo. Mamytės, sutiktos parke, labai šauniai bandė atsakinėti į pateiktus klausimus. Dėl kai kurių atsakymų ir pati žiūrėdama laidelę net „sukau“ galvą.

 

Trečiasis reportažas apie mažylio priežiūros produktus ir jų etiketes buvo informatyvus net man. Nors mažyliui jau pusantrų metukų, bet aš kaip ir kalbėjusi mamytė nežinojau, kas yra parabenai. Ir kad reikia atkreipti dėmėsį į etiketes, kad parabeno mažylio priežiūros priemonėse būtų kuo mažiau.

 

Atrodo, auginant mažylį žinai viską, bet pasirodo ne. Net elementariausias dalykas kaip muilas, kurį dažnas naudojame kasdieną, nėra rekomenduojamas dažnam naudojimui. Na vis dėlto nebe reikalo sakoma, kad gyveni ir mokaisi.

 

Galiu pasidžiaugti, kad ši laidelė šį kartą tikrai buvo tikrai informatyvi ir su įdomiomis temomis. Nors dažnai iš kantrybės išveda ilgos reklamos, po kurių laidelė, atrodo, būna gal kiek per trumpa. Gal todėl aš laideles ir žiūriu internete, nes tada sėdi ir žiūri nuo pradžios iki galo. Na bet visi puikiai žinome, kad be reklamos ji tikriausiai neegzistuotų.

 

Nors recenzijose reikia argumentuotai kritikuoti, šį kartą tikrai nebuvo prie ko prikibti.

 

Rima

 

02. May 2011, 23:02

Išsami, argumentuota ir nuoširdi recenzija 😀 👍 🌷 🌷 🌷