Naujienos iš Eglės: gipsas ir priverstinė pertrauka

Naujienos iš Eglės: gipsas ir priverstinė pertrauka

05. Aug 2011, 00:00

 

Šįryt sulaukėme “Mamyčių klubo” laidos Eglės skambučio: “Turiu blogų žinių. Gipsas…”

 

Kaip mus informavo Eglė, iš pirmo žvilgsnio, rodos, nesunkią traumą ji patyrė prieš kelias dienas, būdama namuose - ant kojos pėdos užkrito sunkus daiktas. Vieno pėdos piršto skausmas kankino jau tą pačią dieną, tačiau moteris manė, kad tai praeis, juolab, kad ji galėjo pakrutinti pirštą.

 

Dar tą pačią dieną laukė vakarinė treniruotė – Eglė šoko kaip įprasta. Treniravosi ir vakar, kol skausmas tapo nepakenčiamas, ir partnerio paraginta moteris apsilankė pas gydytoją. „Esu iš tų, kurie laukia iki paskutinės akimirkos, tikėdama, kad viskas bus gerai, praeis, ir medikų pagalbos neprireiks“ – „Mamyčių klubui“ sakė Eglė.

 

Ar piršto kaulas lūžo, ar tai lengvesnė trauma, tiksliau paaiškės po kelių dienų. Kaip sakė Eglė, jei bus „gerasis scenarijus“, pirštas bus sveikas po kelių dienų, jei blogasis – po kelių savaičių.

 

Dabar Eglei gydytoja skyrė vaistų, įtvarą, kompresų ir išrašė „nedarbingumo lapelį“ šokiams. Laikome už Eglę „kumščius“, linkėdami kuo greičiau pasveikti ir grįžti į šokių aikštelę.

 

Egle, mes su Tavimi!

 

P.S. Gera žinia yra ta, kad Eglė sutiko specialiai “Mamyčių klubui” rašyti savo dienoraštį, kuriame turėsime galimybę apie viską išgirsti iš pirmųjų lūpų. Pirmasis dienoraščio įrašas- jau visai netrukus.  

 

{smallpic:1}

TV3 televizijos nuotraukoje: Eglė Skrolytė – Liesienė su partneriu, profesionaliu šokėju Mariumi Gaižausku

05. Aug 2011, 17:37

iekas nuo to neapsaugotas. Linkiu kuo greičiau grįžti į vėžes 😉

05. Aug 2011, 12:29

Nepasiseke,na bet reik tiketis to gerojo senarijaus😉

05. Aug 2011, 11:56

as vakar maciau

05. Aug 2011, 11:46

oje, tikimės, kad greitu laiku vėl bus galima Eglei šokti

05. Aug 2011, 11:40

svarbu kad neivyko didele trauma😀

05. Aug 2011, 11:25

na mes ir laikom kumscius,kad greiciau pasveiktu ir toliau galetu treniruotis Egle 😀 P.S. labai faina,kad ji rasys dienorasti,bus labai idomu 😀

05. Aug 2011, 11:25

nu kaip specialiai 😕 ale daug kam iš šokėjų nutinka viena ar kita trauma, čia kaip užkerėta, laiko dar yra, manau viskas greit susitvarkys 😉

05. Aug 2011, 11:19

Eglutė, tikimės "gerojo scenarijaus"!!!Su tokia šeimininke, nemanau, kad pirštas užsimanys ilgai sirgti 😀