Naujosios Huggies® Super Dry garantuoja apsaugą iki 12 valandų!

Naujosios Huggies® Super Dry garantuoja apsaugą iki 12 valandų!

06. Aug 2012, 00:00

Sauskelnės Huggies® Super Dry turi elastinį juosmenį, yra pagamintos iš orui pralaidžios medžiagos. Jos pasirūpino, kad mažylis liktų sausas ir jaustųsi patogiai dar ilgiau - iki 12 val.!


Naujosios sauskelnės Huggies® Super Dry

 

Ankstesnis dizainas - sauskelnės Huggies® Premium


Kvėpuojančios sauskelnės

Huggies® Super Dry sukurtos iš orui pralaidžios medžiagos ir labai gerai sugeria drėgmę, tokiu būdu mažylio oda lieka sausa ir sveika. Būtent geras oro pralaidumas labai svarbi sauskelnių ypatybė, nes saugo odą nuo paraudimų, mažina uždegimų tikimybę, pagerina sausumo pojūtį ir bendrą odos būklę. Todėl būtent šios sauskelnės labai tinka jautriai odai.

 

Elastinis juosmuo ir elastiniai kraštai

Elastinis juosmuo ir kraštai leidžia sauskelnėms Huggies® Super Dry judėti kartu su mažyliu, netrukdydamos pažinti pasaulį ir įgyti naujų įgūdžių.

 

Nauja apsaugos sistema nuo pratekėjimų Dry Lock

Naujose Huggies® Super Dry naudojama patobulinta sistema Dry Lock – ji greitai absorbuoja ir sugeria skystį, apsaugodama nuo pratekėjimų! Paslaptis gero drėgmės sugeriamumo Huggies®Super Dry ta,

jog drėgmė greitai patenka į vidinius sauskelnės sluoksnius ir negrįžta, todėl oda ilgai lieka sausa.

Daugkartiniai lipdukai

Tėvai įvertins daugkartinius lipdukus, jei atsiitko taip, kad sauskelnes per daug ar per silpnai užsegėte.

Stilingi animaciniai herojai Disney©

Įdomus ir pats sauskelnių dizainas – jis gyvybingas ir žaismingas. Tėvai įvertins linksmus Disney© paveikslėlius ant sauskelnių, kad kiekvienas jų keitimas taptų nuotykiu.

Kokie Huggies® Super Dry dydžiai?

3 dydis Midi 4-9 kg

4 dydis Maxi 7-14 kg

4+ dydis Maxi 9-16 kg

5 dydis Junior 11-19 kg

6 dydis Junior 16-30 kg

 

Pavyzdžiui, jei tavo mažylis sveria 9 kg, geriausiai pasirinkti Huggies® Super Dry 4 dydžio nuo 7-14 kg. Kartais mamytės daro klaidą, pirkdamos sauskelnes didelio dydžio. Jei jos per didelės, nelaikys skysčio ir jis bėgs pro kraštus.

 

{fotoblog:2229}

{smallpic:1}

02. Nov 2013, 11:48

Gal jau nebetinka jos jums, mes tai pat nuo gimimo naudojom huggies sauskelnes, bet kai perejom i 3 dydi teko atsisakyti ju:-( nes tai pat pradejom susti, o dabar naudojam libero ir nesuntam:-)

19. Jun 2012, 20:20

Super sios sauskelnes, jau jas ismeginau Uk pries pora men. kokybe labai pagerejusi 😀