Naujųjų metų naktį bus giedra

Naujųjų metų naktį bus giedra

27. Dec 2011, 07:00

  

Šiandien sustiprės vėjas. Kaune paros metu nusistovės 7 laipsnių temperatūra, debesų tankis nekis, negausiai palynos. Vilniuje naktį ir ryte sušils iki 6 – 7 laipsnių, debesys nesiskirstys nei dienos metu, lynos. 

 

Trečiadienį jausime kiek mažėjančią temperatūrą, vietomis nakties ir ryto dangus bus giedras. Kaune giedrą naktį ir rytą bus apie 1 – 3 laipsnius šilumos, dieną apsiniauks, temperatūra pakils iki 4 laipsnių. Vilniuje naktis demonstruos savo dangaus žvaigždynus, o ryto dangus bus giedras, tačiau dienos metu ir vėl pasirodys debesys. Temperatūra bus nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.

 

Ketvirtadienį pasisuks pietvakarių vėjas, drauge pasiims debesis su lietumi. Kaune naktį bus apie 4, ryte ir dieną apie 3 laipsnius šilumos, negausiai lis. Vilniuje danguje vartysis debesys. Naktį bus apie 0, ryte ir dieną apie 2 – 3 laipsnius šilumos, vietoj snaigių kris lietus. 

 

Savaitės pabaigoje galimas pragiedrėjimas. Kaune naktis dar bus tingiai debesuota, temperatūra sieks 3 laipsnius šilumos. Dieną giedra, sušils apie 1 – 3 laipsnius. Vilniuje naktį iškris paskutiniai lašai, bus apie 2 laipsnius šilumos. Ryte debesys po truputį skirstytsis, bus apie 0, galimas pilkledis. Dieną negausiai debesuota su pragiedruliais, sušils iki 1 laipsnio.

 

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis šventinio savaitgalio pirmoji diena bus kiek debesuota, tačiau naktis turėtų būti giedra. Pirmoji 2012 –ųjų diena žada taip pat giedrą dangų.