Nėščias vyras

Nėščias vyras

14. Sep 2011, 00:00

Vienos Izraelio klinikos medikai buvo šokiruoti, kai pas juos atėjo barzdele pasipuošęs jaunuolis su pūpsinčiu pilvuko. Teliko konstatuoti- taip, jis laukiasi.

 

Paaiškėjo, kad vyras laukiasi jau 26 -ą savaitę ir jo nėštumo nebeįmanoma pastebėti. Kaip teigė pacientas, dar prieš kelerius metu jis buvo moteris, tačiau po lyties keitimo operacijos buvo pašalintos krūtys, vartojami hormoniniai preparatai.

 

Vyras sutiko savo gyvenimo meilę, ir abu nusprendė planuoti vaiką. Pakeitęs lytį vyras tuomet nustojo gerti hormoninius preparatus ir neilgai trukus pastojo. Į apžiūrą atėjęs 24 metų vyras paprašė į jį kreiptis kaip į vyrą, vadinti naujuoju vardu.

 

Besilaukiantį vyrą apžiūrėję medikai konstatavo, kad vaisius vystosi normaliai.

 

Pirmasis vyras, transeksualas, pagimdęs vaiką buvo 34 metų amerikietis, kuriam prieš trejus metus gimė mergaitė.


Kaip tokias naujienas vertini Tu?

15. Sep 2011, 08:56

nesupratau gime moterys nori but vyru,o gimdyt vaikus ir kaip moteris nesamone kazkokia ,man tai netrukdo tegu ,kad tik viskas gerai, bet seip nesmagu ir liudna kad nebertinam tai kuo esame...☹

14. Sep 2011, 14:34

cia baisiau nei baisu jei gims berniukas ar nebus isnaudojamas ?? kokia jo ateitis mokykloje? baisu tikrai baisu... iki ko zmones dasirita... kuo tie mazi vaikuciai kalti kad juos reikia traumuot.... jetau paskaicius net plaukai siausias... o gejam isvis nereiketu vaiku planuot nei ju isivaikint.. gal ir diskriminacija bet manau kad normali seima yra tik tarp vyro ir moters... o ne tarp dvieju vyru ar tarp dvieju moteru.... gaila man tu vaiku.. ir geda del tu kurie priima tokius istatymus kad jiems viskas galima...

14. Sep 2011, 13:57

gaila to vakelio kuris augs tokioj seimoj ☹

laurora laurora 14. Sep 2011, 10:36

gal as kokia tamsuole ir senamadiska, bet esu pries visokius gejus, transvestitus ir t.t. o dar jei vaika jie savo "seimoj" nori augint (gimdyt ar isivaikint). kokia gi cia seima? kaip tam vaikui jaustis reiketu? koks jo gyvenimas laukia tarp netradicines seimos nariu? vaje vaje!

14. Sep 2011, 10:28

ten ne vyras nei moteris ono 😃

14. Sep 2011, 09:07

oodeta pritariu tau. Jau cia virsune. Biasu kas darosi siame pasauleje, keicia lyti, dar tie visoki gejai, ziauru....

14. Sep 2011, 08:48

mano nuomone kategoriska. Pries Dievo valia eiti nevalia... Jei gimei moterimi, tai ja ir buk.