Nėštumas iki 3 mėnesių: palaukti ar pasisakyti kitiems?

Nėštumas iki 3 mėnesių: palaukti ar pasisakyti kitiems?

22. May 2012, 07:30

Kaip manote, ar verta laukti trijų mėnesių ribos, kuomet sumažėja persileidimo grėsmė, ir tik tada pasisakyti artimiesiems apie nėštumą?

 

Vienos moterys apie nėštumą draugams ir giminaičiams pasisako iš karto, vos testas parodo 2 juosteles. Kitos mano, kad verta palūkėti iki trijų mėnesių ir tik tada pasisakyti apie būsimą vaikutį. Kokią pusę palaikai Tu?

 

Nėštumas iki trijų mėnesių:

 

pasisakyti kitiems?

Kā skaitīt kontrakcijas?

palaukti ir nepasisakyti?

 

Laukiame Jūsų nuomonių ir argumentų, kodėl manote būtent taip?

 

Dvikovos rezultatai - rytoj!

22. May 2012, 14:27

Artimiesiems džiugią naujiena pranešėme kai jau buvo pulveliui 3 mėnesiukai . Žinojo nuo pradžių tik mama,nes buvo planuotas mazylis.

22. May 2012, 13:01

Ir as uz tai, kad apie nestuma kitiems pasisakyti praejus trims menesiams. Paskui, atsitikus nelaimei, labai jau nemalonu ir skaudu visiems aiskintis kas, kaip ir kodel. Viskam savas laikas, dar visi sesi menesiai bus like su visais pasidziaugti savo nestumu.

neri neri 22. May 2012, 11:26

palaukti ,nes visko būna 😀 mes tikrai neskubėjome nė su vienu ,pasakėm kai buvo jau 4 mėn. 😀

22. May 2012, 09:35

Pirmąjį nėštumą pasisakėme labai anksti visiems, bet kai jis nesivystė, tai sulaukėme visokių atgarsių - nuo užuojautos ir gailesčio iki kaltinimų ir patyčių ... Šį nėštumą tylėjome ir manyčiau, kad geriau patylėti ilgiau.

22. May 2012, 07:32

Mes kazkodel pasisakeme, na kazkaip naturaliai taip gavosi, bet kita karta turbut siek tiek palaukciau, kad jei kas nors nutiktu, nereiktu dar ir kitu "guosti"