Norite Kalėdų senelio viešnagės darželyje, mokykloje ar namuose? Rezervuokite dabar!

03. Dec 2018, 21:21 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Liko mažiau nei mėnuo iki gražiausios metų šventės - Šv.Kalėdų! Įsivaizduokite, kiek Kalėdų seneliui darbo - jis su savo pagalbininkais jau dabar iš visų jėgų ruošiasi išpildyti Jūsų ir jūsų vaikučių slapčiausius norus, kad savo svajonių Kalėdas galėtumėte sutikti kupini šilumos ir ramybės.

Taigi, jei norite užsisakyti Kalėdų Senelio vizitą į namus, darbovietę, darželį, mokyklą arba kitą organizuojamą renginį, užsukite į www.kaledu-kaledos.lt, kuriame tikrų tikriausias Kalėdų senis su savo padėjėjais rūpinasi, kad švenčių džiaugsmas aplankytų kiekvienus namus.

Štai iš tokių įdomių Kalėdų senelio programų galite pasirinkti:

Kalėdų Senelio vizitas “Ekspress Kalėdos” 

20161129073902-51317.jpg

Pradžiuginkite savo bendradarbius, artimus draugus ir vaikučius, nuotaikingu Kalėdų Senelio pasveikinimu. Ekspreso vizito metu Kalėdų senelis pabendraus su visais sambūrio dalyviais, įteiks jų paruoštas dovanas pakels šventinę nuotaiką nuotaikingu pasveikinimu skambant kalėdinei melodijai bei pakvies visus bendrai foto – kompozicijai, tai bus graži staigmena mažiems ir dideliems.

Programa darželiui, mokyklai

Kalėdų Senelio programa "Kalėdų Dovana"

20181129101944-28178.jpg

Visi sulaukia kalėdinių dovanų, tačiau ne visada susimąstome kaip gi jos pagaminamos. Pirmas vaizdinis galvoje – tai kažkoks sudėtingas, griežtai techniškai reglamentuotas gamybinis procesas milžiniškoje gamykloje. Tačiau nereikia pamiršti jog Kalėdų dovana gimsta Senelio Kaledulaboratorijoje, todėl visas kūrimo procesas gali nuo pagrindų pakeisti mūsų prognozuojamą bei stereotipais paremtą supratimą.

Renginyje Kalėdų Senelis pirmą kartą žmonijos istorijoje atskleis slaptą gamybos formulę bei pasitelkiant įvairių stebuklingų priemonių: muzikos, šokių, žaidimų bei mįslių pagalba, kartu su vaikais ir jų tėveliais, sukurs nuostabią kalėdinę dovaną.

Programa darželiui, mokyklai

Kalėdų Senelio ir Besmegenio programa "Kalėdinis Paštas"

20181129102331-59282.jpg

Tai linksma Kalėdų Senelio programa vaikams. Programoje: žaidimai, rateliai, nuotaikingos dainos. Pasirodyme naudojami žaislai ir muzikiniai instrumentai, žądinsim vaizduotę ir kursim, kviesim visus dalyvauti kūrybiniame procese. Besmegenio išdaigos, žaidimai ir šokiai, stebuklingi Kaledulaboratorijos prietaisai visa tai kartu su linksmu, o kartu ir labai atsakingu Besmegeniu.

Programa įmonėms

 "Korporatyviniai Kalėdų nuotykiai"

20181203211830-86317.jpg

Ši programa skirta įmonėms, darbuotojų vaikams bei kitam organizuojamam renginiui. Kalėdų Senelio solo pasirodymas bei klasikiniai duetai su Snieguole ir Besmegeniu. Klasika tapęs smagus šių herojų bendradarbiavimas, dažnam iš mūsų net artimesnis už Santa Clauso personažą. Daugelis mūsų vaikystėje susidūrėme būtent su šiais nuostabiais personažais, kurie visada demonstravo tik gėrį. Savo pasakojimais ir istorijomis rodė gerų darbų naudą, skiepydavo gyvybiškai svarbius įpročius, o svarbiausia - ugdė pagarbą. Programoje skambės pažįstamos melodijos bei autoriniai Kalėdų Senelio kūriniai, linksmi žaidimai ir išgalvoti nuotykiai nuneš tėvelius atgal į vaikystę, o vaikai sudalyvaus gražioje pasakoje.

Šios šventinės programos skirtas visiems, kas artėjant nuostabiausiai Kalėdų šventei pajunta tvyrančią ore, nematomą kalėdinę dvasią, sukeliančią jaukius šiurpuliukus, maloniausius išgyvenimus ir prisiminimus, lydimus šilumos, ramybės, meilės ir džiaugsmo jausmų, kiekvienam svajojančiam apie geriausias savo gyvenime Kalėdas – t.y. Kalėdų Kalėdas!

20181204090040-64237.jpg

Daugiau informacijos:

www.kaledu-kaledos.lt

www.facebook.com/kaledukaledos/

Kviečiame padainuoti kartu su Kalėdų Seneliu...