Nuotraukas jums mieliau žiūrėti fotoalbume

Nuotraukas jums mieliau žiūrėti fotoalbume

14. Nov 2012, 00:00

MK dvikova parodė, kad nors nuotraukų šiais laikais daugiau saugoma kompiuteriuose, tačiau visgi mieliau jas paliesti, užuosti - tad dauguma jūs - už popierinį fotoalbumą.

 

Jūsų argumentai:

 

linestra:

Turiu ir foto albume, ir kompiuteryje. Tiesiog man mieliau jas vartyti albume, nei žiūrėti per ekrana. Ir dar kelis kartus buvo "užlinkęs" kompas, tai nuotraukytėm būdavo ate ate, bet va džiaugiuosi, kad turiu aš jas pasidariusi.

 

zivile:

Aš už tikrą albumą, o ne kompiuterinį. Stengiuosi dauguma nuotraukų pasidaryti, aišku, kompiuteryje irgi gerai, kai reikia, tarkim, kokį filmuką susikurti iš vaiko nuotraukų.

 

daivute:

Abu variantai, bet pas mus kompiuteryje dabar daugiau nuotraukų, nei albume. Niekaip neprisiruočiu nunešti padaryti.

 

deimante:

Manau, dauguma turime nuotraukas ir kompiuteryje, ir albume, žinoma, mieliausia, kai lieti ir turi rankose.

 

jaldija:

Fotografuojam tikrai daug, todėl neįmanoma pasidaryti visų nuotraukų, ir pinigėlių gaila, ir nesinori apsikrauti krūva albumų. Bet popierinės nuotraukos man labai reikalingos, mes darome tokias, kurios atspindi šventes, kažkokius įsimintesnius įvykius, vaikai, kad prisimintų patirtus įspūdžius. Albumus perku tokius, kur šalia yra vietos užrašams, kad būtų galima parašyti, kokiu metu nuotrauka daryta, ir ką jinai atspindi. Vaikai labai mėgsta vartyti savo albumus.

 

Ačiū visoms, kas dalyvavote MK dvikovoje.