Nuotraukos fotoalbume ar kompiuteryje?

Nuotraukos fotoalbume ar kompiuteryje?

13. Nov 2012, 07:00

Šiuolaikinių technologijų laikais turbūt jau niekas neapsieina be kompiuterių, tad ir daugumą nuotraukaų saugome juose ar internetinėje erdvėje.

 

Visgi kaip jums mieliau žiūrėti šeimos nuotraukas:

 

Įprastame fotoalbume

{smallpic:1}

 

ar skaitmeniniame fotoalbume kompiuteryje?

{smallpic:2}

 

Daugelis mūsų nuotraukas saugome skaitmeniniame formate, tačiau ar pasigaminate gražiausias nuotraukas, kad galėtumėte įsidėti į popierinį fotoalbumą ir pavartyti kartas nuo karto, atėjus svečiams ir pan.? 

jaldija jaldija 13. Nov 2012, 13:37

Fotografuojam tikrai daug, todėl neįmanoma pasidaryti visų nuotraukų, ir pinigėlių gailą, ir nesinori apsikrauti krūva albumų. Bet popierinės nuotraukos man labai reikalingos, mes darome tokias, kurios atspindi šventes, kažkokius įsimintesnius įvykius, vaikai, kad prisimintų patirtus įspūdžius. Albumus perku tokius, kur šalia yra vietos užrašams, kad būtų galima parašyti kokiu metu nuotrauka daryta, ir ką jinai atspindi. Vaikai labai mėgsta vartyti savo albumus.
O visos kitos nuotraukos saugomos kompiuteryje, diskeliuose.

13. Nov 2012, 09:48

man graziause kaip albume 😀 tik prisipazystu sunui niekaip nenuperku albumo jau greit vaikui 4 metukai, o savo albumo neturi ☺ dukryte turi

13. Nov 2012, 07:29

Turiu ir foto albume ir kompiuteryje. Tiesiog man mieliau jas vartyti albume,nei ziureti per ekrana. Ir dar kelis akrt buvo uzlinkes kompas,tai nuotraukytem budavo ate ate, bet va dziaugiuosi,kad turiu as jas pasidariusi 😀