Nužiūrėjimas: realybė ar pramanai?

Nužiūrėjimas: realybė ar pramanai?

09. Dec 2012, 07:40

Kaip Jūs manote, ar verta saugoti naujagimį nuo svetimų žvilgsnių ir prisilietimų?

 

Kai mažas kūdikėlis staiga tampa neramus arba pasikeičia iki tol įprastu buvęs jo elgesys, kartais mama sako: "Nužiūrėjo". Kaip Jūs manote, ar kūdikio nužiūrėjimas yra realybė, ar tai bobučių pramanai, į kuriuos neverta kreipti dėmesio?

 

{smallpic:1}

 

Taigi, kokia Jūsų pozicija apie nužiūrėjimą: pramanai ar realybė?

 

Laukiame Jūsų nuomonių!

gintarerei gintarerei 09. Dec 2012, 20:24

na ir kas atsitinka kai nuziuri ka nors?? As manau kad tai yra pasamones susigalvotas dalykas, siekiant pateisiti bloga nuotaika, tam tikrus atsitikimus gyvenime, jausenas ir panasiai. Juk zinant priezasti del ko keisti dalykai vyksta, ramiau gyventi. Del tos pacios priezastis tikima burtais, tikima horoskopais ir netgi Dievu! Cia taip racionaliai pamascius.

09. Dec 2012, 18:43

tikrai tikiu! Ir pacia per vienas vestuves buvo nuziureje o mazyli kiek kartu kol nepradejau risti raudono siulo matoi vietoi.

09. Dec 2012, 17:06

As tikiu nuziurejimais.

Krisliukas Krisliukas 09. Dec 2012, 11:41

aš tikiu, kad galima nužiūrėti..netgi savas žmogus pats to nenorėdamas gali taip padaryti, tarkim močiutė, susižavėjusi anūku ar anūkėle..pamenu, vyro močiutė sakydavo, kad grįžus iš svečių ar juos išleidus, būtinai kūdikiui reikia veiduką nupraust

09. Dec 2012, 10:09

Aš tikiu, kad tai tikrai ne pramanai 😀 Manau, yra energetiškai stipresnių žmonių, galinčių nužiūrėti, kitaip tariant, turinčių piktą akį 😉 Esu mačiusi, kad norėdamos nuo to apsisaugoti, mamos riša savo kūdikėliams raudoną siūlą ant dešinės rankos riešo 😉

09. Dec 2012, 08:41

Manau, kad tame yra tiesios. Kai viena moteris - būtent viena ir ta pati - sutikusi pakalbindavo mano vaiką, tai mergytė po to būdavo kaip pasiutusi. Manau, kad yra žmonių, turinčių piktą akį.