O man patinka naujosios sauskelnės Huggies Step In!

O man patinka naujosios sauskelnės Huggies Step In!

29. May 2012, 00:00

Labas. Aš sauskelnes naudoju, tik kai važiuoju kur toli nuo namų, į svečius arba į lauką. Tad man jos kaip tik. Esu labai jau energingas berniukas ir vienoje vietoje sėdėti ilgai negaliu.

 

Ir kaip tik šį penktadienį buvau svečiuose pas senelius. Užėjus į parduotuvę ir pamačius naują pakuotę sauskelnių "Huggies Step In" mama leido man pačiam išsirinkti žaisliuką.

 

Man, aišku, labiausiai patiko TIGRIUKAS, gal dėl to, kad jisai labai ryškus.

Namuose tigriuką išsiėmiau. Kalbant apie sauskelnes, galiu pasakyti, kad man labai patiko. O mamytei nelabai, nes aš esu apkūnus berniukas, tai mamai labai sunku jas apmauti man, tad vis tiek reikia mane guldyti, norint apmauti.

 

Oj kaip man nepatinka tai .O šiaip kitų nusiskundimų neturime. Man sauskelnės niekur nespaudžia, jos labai minkštos. Labiausiai man patinka piešinukai.

 

Na ką, metas į lauką, reikia mamai paduoti sauskelnes.

 

Nu va pasirodau, o jums spręsti - tinka man ar ne...

Grįžęs iš lauko aš visuomet ieškau puoduko. Man Huggies Step In patinka!

Be to, Tigriukas bus mano Varlytei draugas, nes jau turiu vieną tokią lėlę.

 

Primename, kad pirmosios penkios mamytės, atsiuntusios reportažą apie Huggies Step in akciją ir atsiliepimus apie šias sauskelnes su nuotraukomis - gaus dovanų - pasirinktas Huggies drėgnas servetėles.

 


AKCIJA! Nuo gegužės 31 d. iki birželio 13 d. pirk sauskelnių „Huggies® Step in“ dėžę parduotuvėse Maxima ir gauk dovanų vieną Disney žaisliuką – pamažu gali surinkti visą Mikės Pūkuotuko ir jo draugų kolekciją.

Dovanėlių kiekis ribotas.

 

keturi

 

maxima

 

29. May 2012, 11:36

Primename, kad pirmosios penkios mamytės, atsiuntusios reportažą apie Huggies Step in akciją ir atsiliepimus apie šias sauskelnes su nuotraukomis - gaus dovanų - pasirinktas Huggies drėgnas servetėles. Tad laukiame dar 😀 Kas žino, gal už puikų reportažą padovanosime Huggies drėgnų servetėlių ir šeštai, ir septintai mamytei, kuri atsiųs reportažą apie akciją, apie Disney žaisliuką ir Step in sauskelnes 😀 Tad nedelskite - rašykite! O tos mamytės, kurios jau atsiuntė reportažus - olenka, indrute, remini - parašykite el.paštu, kokių drėgnų servetėlių norite ir savo kontaktus.