Oficialus Nestlé pranešimas dėl bananų tyrelės „Nestlé P’tit Pot Recette Banana“ atšaukimo iš prekybos Prancūzijoje

Oficialus Nestlé pranešimas dėl bananų tyrelės „Nestlé P’tit Pot Recette Banana“ atšaukimo iš prekybos Prancūzijoje

08. Aug 2011, 00:00

Kaip praneša Nestlé atstovai, Nestlé kūdikių maistas indeliuose, kuriais prekiaujama Baltijos šalyse, nėra susijęs su bananų tyrelės „Nestlé P’tit Pot Recette Banana“ atšaukimu iš prekybos Prancūzijoje.

 

Štai kokia žinia buvo pasklidusi tinklalapiuose: "SVARBU! Visiems tėvams, Nestle paprašė grąžinti visus BANANŲ kūdikio maistelius, kurio galiojimas baigiasi 2012 m., nes juose gali būti stiklo! Prašom nukopijuokite ir paskelbti del vaikų saugumo. Brūkšninis kodas 7613033089 73 Net jei esate ne tevai, prašome padėti, prašome perduoti šią žinutę. Jūs galite padėti išgelbėti vaiką".

 

Oficialus Nestlé pranešimas:

 

"Norime nuraminti savo vartotojus dėl žinutės, kuri pasirodė socialiniuose tinklalapiuose.

 

Birželio 29 d. Nestlé Prancūzija savanoriškai išėmė iš prekybos vieną partiją „Nestlé P’TIT  POT RECETTE BANANA“ bananų tyreles kūdikiams, parduodamas stikliniuose indeliuose. Buvo atšaukta tik viena šio produkto gamybos partija saugumo sumetimais po to, kai Nestlé Prancūzija gavo žinutę iš vartotojo, radusio stiklo šukių viename iš indelių.

 

Nestlé produktų saugumas ir kokybė yra neginčijamas kompanijos prioritetas. Nestlé Prancūzija nedelsiant ėmėsi visų reikalingų priemonių ir bendradarbiaudama su valstybinėmis institucijomis atliko tyrimą. Tyrimas patvirtino, kad buvo pažeistas tik vienas indelis.

 

Ši produkto partija buvo parduodama tik Prancūzijoje.

 

Šiuo produktu Nestlé Baltijos šalyje neprekiavo ir neprekiauja"

 

Jei turite klausimų apie Nestlé produktus, prašome kreiptis į Nestlé infoliniją (8700 55 200).

08. Aug 2011, 15:48

neperku tokiu produktu ,nepatingedavau isvirdavau pati tyreles ,obuoliuku is kiemo savo,kazko maniskiai nevalgydavo tu pirktiniu tyriu

08. Aug 2011, 14:07

nu jau vienas...taip nebuna..pati dirbu gamybos srityje ir zinau kaip viskas vyksta😉tik aciu dievui, kad nenukenkejo niekas..

08. Aug 2011, 14:41

As manau,kad geriausia vaikucias sutrinti paprasta banana nei pirkti tas tiriales.. 😀

08. Aug 2011, 14:46

O bananai irgi nera gerai, gal obuoliukas, kad kuo maziau chemijos.

08. Aug 2011, 13:36

O, dekui, uz info!