Organizuokime Kalėdinį Vilkaviškio šeimų vakarą

Organizuokime Kalėdinį Vilkaviškio šeimų vakarą

09. Nov 2012, 00:00

Sveikos, mielos mamos. Šį kartą kreipiuosi į mūsų VILKAVIŠKIO miesto ir rajono mamas. Nors mūsų nedidelis būrelis, į forumą užsukate pavieniui, viliuosi, kad pamatysite straipsnelį.


 

Taigi, kaip visi žinome, artėja didžiausios metų šventės, tad kilo šauni idėja mums, MK forumietėms, surengti Kalėdinį vakarėlį su šeimomis. Yra keletas vietos variantų, tačiau vis dar laukiame kitų mamų pasiūlymų.

 

 

Tad klausiame - kokia vieta ir kokia gruodžio diena tiktų? Aš siūlyčiau gruodžio 15 – ąją. Prieš šventes. Žinoma, niekas negali konkrečiai numatyti aplinkybių dėl dalyvavimo, tačiau būtų išties šaunu žinoti, kas tvirtai norėtų dalyvauti.

 

 

Jei atsiras norinčiųjų, galėsime planuotis: kas žaidimus, kas papuošimus, maistą ir t.t.

 

 

Argi ne šaunu būtų susiburti? Didižiųjų miestų mamos nuolat organizuoja susitikimus, būtų smagu, kad ir mūsų rajone nebūtų tik vienas susitikimas.

 

Pamenate MK Didįjį pasivaikščiojimą? Nors mažo miestelio, bet susirinkome, palyginus su kitais miesteliais gausiai. Tad norėtųsi atgaivinti susitikimus. Juk smagu rasti bendraminčių, pabendrauti.

 

 

 

Dalyvauti gali ne tik mamos, kurios lankosi MK, bet gal turite pažįstamų mamų, kurioms taip pat būtų smagu susipažinti, sudalyvauti? Nors, regis, laiko dar mėnuo, tačiau, pripažinkim - laikas bėga greitai, tad tikiuosi jūsų susidomėjimo.

 

 

Savo iniciatyva planuoju, kai žinosime datą ir laiką, paruošti plakatukus, taip pritrauktume daugiau susidomėjusiųjų, ką manote? Vėliau galėtume juos pakabinti savo gyvenamose vietovėse.

 

 

Taigi, tikiuosi neliksiu viena, nes kelios maytės jau pareiškė norą ir ačiū joms už tai, tad laukiu ir daugiau jūsų siūlymų ir idėjų.

 

 

Atšvęskime kartu, susipažinkime ;)

 

Mūsų tema forume http://forumas.mamyciuklubas.lt/mes-kaimynai/?t=650

 

 

Mama Roberta

08. Nov 2012, 18:18

Taip ir manaiu, kad susidomėjimo nesulauks 😀 Beje, REDAKCIJA, gal galėtumėt straipsnelį ir rytoj truputį aukščiau iškelti ? AČIŪ

mamyt mamyt 08. Nov 2012, 08:58

as tai UŽ.ir diena man tinka 👍