Pasidalink savo nuomone apie TV laidą ir laimėk dovanų!

25. Sep 2017, 13:27 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ačiū, kad žiūrite Mamyčių klubo laidą kiekvieną sekmadienį, o kam nepavyksta - peržiūrite internete ar tiesiog atsisukate programą "išmaniuosiuose TV".

Mums labai svarbi jūsų nuomonė, jūsų idėjos ir patarimai, ką darome gerai, kas jums patinka, o ko galbūt mažiau reikėtų rodyti, su kokiais įdomiais žmonėmis norite siužetų, kokios temos jums aktualios ir pn. 

Taigi:

-Ką sužinojote įdomaus ir naudingo šioje laidoje?

-Gal pritaikėte kokį nors patarimą ar dar pritaikysite praktiškai?

-Ar apskritai jums patiko - kuris siužetas labiausiai?

-Pasiūlykite nors vieną temą, kurią norite, kad išgvildentume laidoje ateityje.

AČIŪ iš anksto.

Rugsėjo 26. d rinksime vieną laimėtoją ir įteiksime Trish Kuffner tarptautinį bestselerį „Ką veikti su mažyliais?“

20170922162254-23103.jpg

Leidykla „Briedis“ skaitytojams pristato praktinių patarimų serijos tėvams „Pabučiuok mane“ naujieną – „Ką veikti su mažyliais?“ 

Kai kūdikiui sukanka metukai, jis ima aktyviau tyrinėti aplinką ir pamažu tampa vis savarankiškesnis. Suaugusieji pradeda sukti galvą, kokia veikla užimti mažylį, kad žadimai būtų ne tik įdomūs, įtraukiantys, bet ir lavintų bei skatintų mažylio raidą. 

Knygoje „Ką veikti su mažyliais?“ tėvai ir kiti vaiką prižiūrintys asmenys ras daugybę užsiėmimų vaikams nuo vienų iki trejų metų, bet puikiai pritaikomų ir vyresnėliams. Žaisdami ir atlikdami darbelius ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir užimsite mažylį įdomia, smalsumą skatinančia, įvairius įgūdžius lavinančia veikla. Svarbiausia, darbelius paprasta atlikti, o jiems reikalingų priemonių nereikės toli ieškoti, pakaks tų, kurių yra namie! 

Ši knyga vaikams ir tėvams padės išvengti nuobodulio ilgomis lietingomis dienomis –  pasiūlys mažyliams žaidimų namie, kai nėra galimybių išeiti į lauką, taip pat užsiėmimų virtuvėje bei įvairių rankdarbių. Žaidimai ir darbeliai ugdys matematinius, kalbos bei motorinius įgūdžius, skatins fizinę, psichinę ir emocinę raidą. Be to, knygoje gausu ne tik įvairios prasmingos veiklos su muzika, maistu, vandeniu, bet ir idėjų, kaip nekasdieniškai ir kūrybiškai švęsti šventes bei kuo užimti mažylį ilgai keliaujant automobiliu.

Vaikai yra smalsūs iš prigimties, juos domina įvairi veikla, tačiau svarbiausia – laikas, praleistas kartu žaidžiant ir atrandant pasaulį!  

Sėkmės!


Ever Ever 25. Sep 2017, 15:02

Labai patiko jūsų laida. Ypač laukėme apie šuniukus ir dabar noras turėti augintinį tik dar labiau sustiprėjo. Taip pat patiko siužetas apie žaidimų kambarį su kaladėlėmis, įsitraukėme į sąrašą "APLANKYTI" 😃 Norėtume temos apie apsilnakymą pas ortopedą ir ką daryti, jei vaikučiui nustatyta plokščiapedystė.

Kristina B. Kristina B. 25. Sep 2017, 13:02

Patiko apie kaladėles, su šitomis esame žaidę - vaiką buvo sunku ištraukti iš tos erdvės, jam tikrai patiko 😀
Norėčiau temos apie vaikų pasitikėjimo ugdymą.

margarita2 margarita2 25. Sep 2017, 09:34

Laida labai patiko! Buvo įdomu ir naudinga žiūrėti apie kaladėles. Būtinai apsilankysime šiame žaidimų centre. Taip pat įdomu buvo žiūrėti siužetą apie šunis. Norėčiau pasiūlyti temą, kaip paruošti vyresnėlį, naujo vaiko atejimui į šemą.

Grumbolciki Grumbolciki 24. Sep 2017, 23:09

Patiko laidelė ypač vaikučių lavinimas,kūrybiškumas ir tema apie kaladėles😀Domina temos vaiko savarankiškumas,jautrumas.

floryte floryte 24. Sep 2017, 22:24

Šioje laidoje buvo išpildytas vienas iš mano pageidavimų - pristatyti MK žiūrovams vaikų žaislų naujoves. Tad siužetas apie kaladėles buvo labai įdomus! Jei tik kada pasitaikys proga, mielai savo vaiką nuvesčiau pažaisti tokiomis kaladėlėmis. Tiesą sakant, ir pati iš jų norėčiau ką nors sukonstruoti. Mankšta su vaikais - įstrigo ne tik man, bet ir dukrytei, kuri kartu žiūrėjo laidą. Bandysim pritaikyti savo gyvenime. Labiausiai mūsų dėmesį prikaustė siužetas apie šunis. Juk tai mums labai aktualu - mūsų šeimoje taip pat gyvena šuo. Ateityje norėtume siužeto apie tai, kaip suformuoti vaikui tvarkymosi įgūdį. Atrodo, nuo kūdikystės to mokau savo vaiką, bet vis dar mažoka savarankiškumo šioje srityje.😀

Stebulė Stebulė 24. Sep 2017, 15:53

-Ką sužinojote įdomaus ir naudingo šioje laidoje?

Įdomus buvo siužetas apie kaladėles, apie tokias dar nebuvau girdėjusi 😀
-Gal pritaikėte kokį nors patarimą ar dar pritaikysite praktiškai?

Patiko siužetas apie sauskelnių keitimą ir kaip daugmaž kalbėtis su vaiku tai darant, nes kažkaip sunku, kai tos grįžtamosios reakcijos nėra, sugalvoti ką kalbėti man.
-Ar apskritai jums patiko - kuris siužetas labiausiai?

Labiausiai patiko pirmasis apie šunelius. Ir pati augau su šunimi, norėčiau jo ir savo dukroms, deja, viena alergiška.
-Pasiūlykite nors vieną temą, kurią norite, kad išgvildentume laidoje ateityje.
Kaip gerinti santykius tarp sesių ir brolių 😀