Pasitikime pavasarį gražios ir žavios !!!

Pasitikime pavasarį gražios ir žavios !!!

25. Feb 2015, 22:15 InetaBu InetaBu

Mielosios MAMYČIŲ KLUBO narės, mielosios moterys, norime Jus pakviesti į pavasariu dvelkiančius susitikimus, kurių metu visa dėmesį skirsite ne kam kitam, o sau.

Grožio pamokas ves  Gintarė Miškinytė-Jančienė, dviejų žavių mergyčių – Vilnės ir Smiltės mama. O taip pat jau 7 metus dirba tarptautinės kosmetikos kompanijos Mary Kay grožio konsultante.20150225221525-22666.jpg

Kviečiame Jus į nemokamą 4 prabangių grožio salono procedūrų su Mary Kay priemonėmis ciklą, kurių dėka Jūsų rankų, lūpų, paakių ir veido oda bus labiau prižiūrėta ir atrodys jaunesnė pasitinkant pavasarį. Visas panašių procedūrų ciklas grožio salone kainuotų apie 180 Eur. Skirsime Jums savo nuoširdų dėmesį, laiką, profesionalias žinias odos priežiūros srityje, individualius patarimus.

Renkame ne didesnę nei 8 moterų grupę, kad susitikimai būtų malonūs ir naudingi kiekvienai dalyvei, kad kiekviena jaustų individualų dėmesį.

Kviečiame registruotis moteris, kurios neturi savo Mary Kay grožio konsultantės, nori skirti laiko sau ir išmokti profesionaliai prižiūrėti savo rankų, lūpų, paakių ir veido odą,  nori išbandyti kažką naujo. Ypatingai laukiame tų moterų, kurios vis dar neranda tinkamo sprendimo sau ir yra pavargusios nuo ieškojimų.

Dalyvavimas nemokamas. Jeigu patiks rezultatas, kurį jausite ant savo odos po susitikimo, galėsite iš karto įsigyti individualiai Jums parinktas ir patikusias priemones.

PROGRAMA

GROŽIO PAMOKA I: KLASIKA + RANKŲ IR VEIDO SAVIMASAŽAS

Veiksminga kasdienė veido odos priežiūra ir prabangi rankų atjauninimo procedūra.

Veido odos valymas ir masažavimas „Skinvigorate“ šepetėliu.

Data: 2015-04-11 šeštadienis, 9:30 – 11:00 val. Trukmė: 90 min.

GROŽIO PAMOKA II: MIKRODERMABRAZIJA + SVEIKOS LŪPOS

Odos šlifavimas "deimantų dulkėmis": tai unikali gilaus odos valymo, atjauninimo ir lyginimo procedūra. Rezultatas - elastinga, tvirta, sveika, lygesnė ir ilgiau jauna išliekanti oda.

Lūpų SPA procedūra – Jūsų lūpų oda bus giliai sudrėkinta ir apsaugota nuo senėjimo bei žalingo išorės veiksnių poveikio.

Data: 2015-04-18 šeštadienis, 9:30 – 11:00 val. Trukmė: 90 min.

GROŽIO PAMOKA III: SPINDINČIOS AKYS  + LEDI TOBULYBĖ

Veiksminga veido odos stangrinimo procedūra: trijų kaukių ciklas, kurio rezultatas - švelnesnė, lygesnė ir labiau „patempta“ Jūsų veido oda.

Efektyvi odos apie akis priežiūra, kurios rezultatas - lygesnė, jauniau atrodanti, pailsėjusi oda apie akis.

Data: 2015-04-25 šeštadienis, 9:30 – 11:00 val. Trukmė: 90 min. 

Registracija čia: http://www.mamyciuklubas.lt/teveliu-mokykla/