Paskutinė Mamyčių klubo laida šią vasarą skirta - akcijai "Mylinčiais delnais"

Paskutinė Mamyčių klubo laida šią vasarą skirta - akcijai "Mylinčiais delnais"

24. Jun 2011, 09:00

Štai ir baigėsi antrasis MK sezonas. Ši laidelė paskutinė, žinoma, šią vasarą, o susitiksime jau rudenį. Visa laida skirta pasibaigusiai Mamyčių klubo paramos akcijai "Mylinčiais delnais". Žiūrėkite rytoj, birželio 25 d., 9.30 per TV3!

 

Pasibaigė mūsų akcija „Mylinčiais delnais“, galima sakyti, su trenksmu…Tad laidoje apžvelgsime, kiek paramos buvo surinkta, nukeliausime į vasarišką koncertą ir išvysime, kaip „Mamyčių klubas“ su visa parama buvo sutiktas Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namuose.

 

Atrodo, dar taip neseniai paskelbėme akcijos „Mylinčiais delnais“ pradžią, skirtą padėti vaikams augantiems be mylinčių mamos ir tėčio delnų. Galvojome…ar atsiliepsite, ar prisidėsite. 

 

Buvome nustebinti. Vos tik paskelbėme akcijos pradžią – kaip sulaukėme daug atsiliepimų iš Jūsų, mieli tėveliai. Jūsų entuziazmas ir gera širdis sujaudino. Ir ne tik mus, „Mamyčių klubo“ kūrybinį kolektyvą. Labiausiai Jūsų gerumu sužavėtas buvo Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namų kolektyvas.

 

Šiandien – akcija jau pasibaigusi. Ir galime drąsiai pasakyti – jog Jūsų gerumui nėra ribų: ne tik skaičiavome Jūsų nešamus taip reikalingus daiktelius mažiesiems kūdikių namų auklėtiniams, bet jautėme ir Jūsų palaikymą…norą padėti kiekviename darbe…o jų vis atsirasdavo…visu atneštus daiktus reikėjo rūšiuoti, pakuoti, suvežti…

 

Dieną, kai surengėme padėkos koncertą – švęsti turėjome ką.

 

{smallpic:1}

 

Rezultatams susumuoti – neatsitiktinai pasirinkome simbolinę šventę birželio pirmąją – Vaikų gynimo dieną…kuomet visi raginami prisiminti mažo žmogaus dideles teises, pareigas, norus…Mažo žmogaus didelį pasaulį…

 

Ten, kur dovanas rinkome, ten ir šventėme…ir šventėme iš visos širdies kartu su dideliu vaiku kolektyvu „Džimba“ ir žymiais atlikėjais, taip pat auginančiais savo vaikelius.

 

Išvysite ir tai, kaip visa parama įteikiama Vilniausi sutrikusio vystymosi kūdikių namams…Juose augnatiems vaikams ir skirtos visos dovanos, kurias Jūs sunešėte mylinčiais delnais.

 

{smallpic:2}

 

Žiūrėk "Mamyčių klubo" laidą

birželio 25 dieną

9.30 per TV3!

 

 

24. Jun 2011, 16:52

jei nepramiegosim, būtinai žiūrėsim šią laidelę 😀

24. Jun 2011, 13:52

Butinai ziuresim 😉