Pasveikinkime "Mamin klub" su 4-uoju gimtadieniu paštu!

Pasveikinkime "Mamin klub" su 4-uoju gimtadieniu paštu!

22. Jan 2013, 00:00

Primename, kad vasario 7 dieną Mamyčių klubui rusų kalba (Mamin klub, Rygoje) sukanka ketveri metukai. Tad kviečiame jau dabar pasveikinti mūsų kolegas Latvijoje su gimtadieniu - atvirutėmis, piešiniais... viską įdėti į voką ir išsiųsti tikruoju paštu!

 

Na o kol jūs galvojate, kaip pasveikinti "Mamin klub" su gimtadieniu individualiai, siunčiame bendrą sveikinimą nuo viso Mamyčių klubo.

 

Kai savo 7 metų dukrytės Saulės paprašiau nupiešti sveikinimo atvirutę Mamin klub, kuriam sukanka KETVERI metukai, ji tik paklausė, ar gali piešti tortą. Na štai ir jos šedevras:

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Galite siųsti pasveikinimo atvirutę, vaiko piešinį ar tiesiog laiškelį su sveikinimu. Tikru paštu! Siųsdami laišką, būtinai parašykite: "MK gimtadienis"

 

 

20130107163122-77061.jpg

 

Mamin klub redaktorės Aleksandros teigimu, visi iki vieno laiškai bus perskaityti ir nufilmuoti video siužete. Tad jai smalsu, kas atsiųs pirmąjį pasveikinimo laiškutį ir iš kokių šalių atklys sveikinimai.

 

Laiškus rašykite nebūtinai rusų kalbos rašmenimis - kirilica, tačiau galite rašyti tiesiog lotyniškais rašmenimis - taip, kaip rašote lietuvių kalba, tik rusiškai, pvz. pozdravliajem MK su dniom rozdenija ir pan.). Galite sveikinimą rašyti ir lietuviškai, jei nemokate rusų kalbos.

 

SU ARTĖJANČIU 4-UOJU GIMTADIENIU, MAMIN KLUB!