Patarimas besiruošiančioms į išleistuves: neperspauskite

Patarimas besiruošiančioms į išleistuves: neperspauskite

20. Jun 2017, 10:56 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vienas gražiausių gyvenimo įvykių – mokyklos išleistuvės – nenumaldomai artėja. Bet džiaugsmingą šventę dažniausiai lydi ir mažas galvos skausmas – ką gi apsirengti? Tinkalaraščio apie madą TryOn.lt autorės Kristina Danilevičė ir Rugilė Kančaitė sako, kad grožis slypi paprastume ir ragina nepersitsengti besipuošiant.

Panašiai galima pasakyti ir apie kitas šventes, kurios dažniausiai vyksta vasarą - draugės vestuvės, krikštynos, o ir gimtadienių nederėtų pamiršti. Kiekvienai merginai pažįstamas blaškymasis nuo vienos suknelės prie kitos, parduotuvėse nuo raštų ir audinių akyse mirga marga, bet, kaip tyčia, viskas netinka... 

20170620105943-71097.jpg 

„Bene kasmet šiltuoju metu laiku grįžta bohema. Kasmet šiek tiek kitokia, tačiau ne išimtis ir šių metų vasara – modernus boho stilius išlieka viena karščiausių šio sezono tendencijų. Lengvi audiniai, siuvinėjimai, masyvūs raukiniai, midi ilgis, nėriniai – vasaros „must have“ drabužių detalės“, - sakė R. Kančaitė.

Pasak jos, nebūtina rinktis jausmingą suknelę – pasipuošti šventei idealiai tiks ir spalvingi kombinezonai ar laisvi a la pižaminiai kostiumėliai. 

 20170620105957-32951.jpg

Vasaros aksesuaras – skarelė. Marga, šilkinė, plona ir ilga, įrišta į plaukus ar prie rankinės – bet kuriai eilutei suteiks žaismingumo. Kuriam laikui pamojuokime populiariosiom koralo ir turkio spalvoms – verčiau rinkitės švelnias pastelines, fuksijos, tamsiai žalią ar raudoną spalvas. Žinoma, niekuomet neprašausite su juoda ar balta.  

Jei norite atrodyti išskirtinai, K. Danilevičė pataria įdomesnių derinių paieškoti butikuose. Pavyzdžiui, savo tinklaraščiui organizuotoje fotosesijoje kartu su kolege Rugile Kančaite ji labai simpatiškų vasariškų šventiškų rūbų aptiko Kaune, „Urme“ įsikūrusiuose „Be Happy Boutique“ ir „Tokia mada“.

 20170620110011-38332.jpg

„Svarbiausia – neperspauskite. Šventėse galime dažnai pamatyti merginų, kurios įžengė lyg su mintimi pranokti kitus svečius ar net nuotaką vestuvėse. Grožis slypi paprastume – šią vasarą visažisčių prašysime lengvo įvaizdžio – margus šešėlius drauge su ryškiomis lūpomis bei trafaretinius antakius palikime šaltajam sezonui – užleidžiame vietą lengvam dengimui, švytėjimui bei savų privalumų paryškinimui. 

 20170620110024-97809.jpg

Plaukų meistrų pagalbos prireiks tik dailiam išfenavimui ar lengvai, natūraliai šukuosenai – bangoms ar stambiam, nerūpestingam pynimui. Standžios, laku tvirtai supurkštos, it „medinės“ garbanos – gūdi praeitis“, - pasakojo iš TryOn.lt autorės.