Pirkome "Huggies Step in" - gavome Disney TIGRIUKĄ!

28. May 2012, 00:00

Kaunietė Indrė jau prieš porą savaičių įsigijo naująsias sauskelnes Huggies Step in ir nenusivylė. O labiausiai džiaugėsi sūnus, krykštavęs iš laimės, kai gavo dovanų - Mikės Pūkuotuko draugą Tigriuką.

 

Primename, kad pirmosios penkios mamytės, atsiuntusios reportažą apie Huggies Step in akciją ir atsiliepimus apie šias sauskelnes su nuotraukomis - gaus dovanų - pasirinktas Huggies drėgnas servetėles.


Indrės įspūdžiai:

 

Nusipirkome šias sauskelnes Kaune, Raudondvario plente esančioje Maximoje. Šias sauskelnes pirmą kartą pabandėm prieš 2 savaites ir esam labai patenkinti jomis.

 

{smallpic:1}

 

Anksčiau naudojome sauskelnes Huggies Premium. Bet "Huggies Step in" man patogesnės, - ereikia užsegti, tiesiog užmovei ir viskas. SUPER sauskelnės! :)

 

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

Sūneliui jos taip pat labai patinka. Dovanų gavome žaisliuką - Tigriuką. Vos tik pamatė naująjį žaisliuką, sūnus labai juo džiaugėsi ir krykštavo iš laimės.

 

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

AKCIJA! Nuo gegužės 31 d. iki birželio 13 d. pirk sauskelnių „Huggies® Step in“ dėžę parduotuvėse Maxima ir gauk dovanų vieną Disney žaisliuką – pamažu gali surinkti visą Mikės Pūkuotuko ir jo draugų kolekciją.

Dovanėlių kiekis ribotas.

 

keturi

 

maxima