Pirmoji pokyčių konferencija norinčioms geriau realizuoti save

Pirmoji pokyčių konferencija norinčioms geriau realizuoti save

26. May 2017, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Birželio 15 dieną Vilniuje, „Litexpo“ parodų ir kongresų centre, pirmą kartą vyks pokyčių konferencija moterims „Išdrįsk pradėti“.  Renginio tikslas – padrąsinti ir paskatinti moteris imtis realių veiksmų, kad jos geriau realizuotų save asmeniniame gyvenime ir atrastų mėgstamą profesinę/ laisvalaikio veiklą. Organizatorių teigimu, nors pokyčiai neįvyksta per vieną dieną, pirmą žingsnį link savo svajonių žengti gali jau šiandien.

20170525172603-18384.jpg

„Šiandien moterys patiria didžiulį spaudimą: iš jų tikimasi pasiektos karjeros ir savarankiškumo, taip pat – laimingai susiklosčiusio šeimyninio gyvenimo, kur pagrindinė moters funkcija – sveiki, prižiūrėti vaikai, nepriekaištingai sutvarkyti namai, rūpestingai organizuojami buities reikalai. Be viso to, moteris atsakinga už savo vyro laimę ir komfortą, už savo išvaizdą, kuriai taip pat keliami tam tikri reikalavimai. Pavargusi moteris – tikrai nėra pati gražiausia, todėl tarp daugybės veiklų jai lyg ir keliamas uždavinys  spėti susitikti su draugėmis, aplankyti madingas parodas ar renginius, keliauti. Tas spaudimas toks stiprus, kad dažnai nelieka laiko net svajonėms, kad galbūt galima išeiti iš nemėgstamo darbo, palikti buitį namuose ir... išdrįsti pradėti pokyčius,“  – apie renginio idėjos atsiradimą pasakoja viena iš konferencijos organizatorių ir pranešėjų Raminta Girdvainė (nuotr.aukščiau), kuri prieš dvejus metus pati žengė drąsų žingsnį ir savarankiškai pradėjo naują veiklą koučingo srityje.

Ko gero daugelis moterų yra patyrusios „visko per daug“ jausmą, tačiau tikrai ne kiekviena gali pasigirti sugebėjusi palikti jį praeityje visam laikui. Konferencijos metu savo patirtis pasakos moterys, priėmusios gyvenimo iššūkį suvaldyti laiką ir tiesiog sustoti, paklausti savęs, kokia veikla iš tiesų yra verta minutės, valandos ar dienos.  „Padariusios pirmą žingsnį jos gali pradėti ugdytis naujus įpročius, įsiklausyti į save, sulaukti palaikymo ir sustiprėti. Tokia šios konferencijos misija. O mes, tokios pačios moterys, norinčios augti ir tikinčios, kad kuo daugiau moterų – tuo daugiau drąsos,“ – teigia konferencijos organizatorės Aistė Košienė, Raminta Girdvainė ir Lina Kisevičienė, kviesdamos visas mamytes skirti bent truputį laiko sau ir apmąstyti savo tikruosius norus bei galimybes pagerinti savo kasdienį gyvenimą tiek santykiuose, tiek namuose, tiek veikloje. „Bendraminčių būryje tai padaryti daug lengviau, kaip ir žengti pirmą žingsnį!“

20170525172653-18229.jpg

Pokyčių konferencijoje pranešimus skaitys ir savo istorijomis dalinsis koučingo specialistė dr. Aistė Dromantaitė, sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė, psichologė Eglė Masalskienė, Svajonių dirbtuvių“ įkūrėja Lina Danienė (nuotr.aukščiau), kognityvinės ir elgesio krypties psichoterapeutė Giedrė Žalytė, karjeros konsultantė Daiva Šilienė, žurnalistė keliautoja Berta Tilmantaitė, socialinė verslininkė Eglė Jokužytė, komunikacijos agentūros vadovė Agnė Grigaliūnienė ir kitos įkvepiančios pranešėjos. Be edukacinių pranešimų ir įkvepiančių istorijų bus rengiamos praktinės dirbtuvės. Viskas tam, kad pirmą žingsnį būtų galima padaryti jau šiandien.

Daugiau informacijos apie renginį ir bilietai: isdriskpradeti.lt