Pirmoji vasaros laidelė vasariškai lengva..

Pirmoji vasaros laidelė vasariškai lengva..

05. Jun 2011, 00:00 blogietee blogietee

Labas, Mamyčių klube, labas mamytės...Nors ir vasara įsibėgėjo, šilti orai vis labiau vilioja į gamtą, bet šeštadieninės Mamyčių klubo laidelės nepraleidome ir šį šeštadienio saulėtą rytą.

 

Sužinojusi, kad pirmasis reportažas apie autizmą, pamaniau, kad pasidarysiu arbatos pertraukėlę. Nes kol nesusiduri su tuo, atrodo, tai tavęs neliečia ir nedomina.

 

Bet vos užmetus akį, žvilgsnis sustingo ir arbata liko nepaliesta. Dėl visų specialistės išvardintų galimų autizmo požymių šiek tiek nusistebėjau. Gi kiek vaikučių būna, kurie praleidžia ar šliaužiojimo ar ropojimo etapą, bet tai dar nenurodo diagnozės. Ar ne?

 

Antrasis reportažas šiek tiek sukėlė šypseną, atrodo, vaikus rengiu jau 8 metai. Na, žinoma, su pertraukom, bet vis tiek praktikos jau turiu. Net vyrui šyptelėjau, kad rodo laidelę, moko, bet vis tiek visi ir toliau rengia mažiulius netaisyklingai, kaip rengė iki tol.

 

Na gal bus kas pasimokys, nes man jau asmeniškai per vėlu, nes vaikas bėga nuo manęs, vos tik pamato drabužėlius. Ir apsirengimas vyksta bėgimo procese. Daug lengviau nurengti jį miegantį, nei aprengti bėgiojantį.

 

Trečiasis reportažas gal kiek kuklokas, nes mamytė gana kukliai dalinosi neseniai atsiradusiais motinystės pojūčiais ir pokyčiais jos gyvenime. Pamačiusi anonsą, kad tai pirmoji vasaros laidelė ir pažiūrėjusi ją, pamaniau, kad ji ne tik pirmoji vasaros laida, bet ir vasariškai lengva.

 

Žinoma, galėčiau vardinti, kad norisi išsamesnių reportažų, kad norėtųsi nuoseklumo laidelėse, kad būtų skirta visoms amžiaus grupėms, bet vasarą baigiasi sezonas. Tad gal visi mūsų norai išsipildys sekančiame sezone?

 

Rima

 

 

05. Jun 2011, 11:42

Neblogai 😉