Po spektaklio "Mamulė Mū": buvo labai daug dainų!

Po spektaklio "Mamulė Mū": buvo labai daug dainų!

16. Oct 2013, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Va, kaip gražiai susirimavo. Iš tiesų, jau iškart žinojome, jog tokia graži ir didelį "Mamyčių klubo" kompanija keliauja į ne bet kokį "Keistuolių teatro" spektaklį, bet į muzikinį! 

Praėjusį sekmadienį vykusiame spektaklyje lankiausi aš su Smilte ir Eleonora, Žaliaake-Viktorija su Karoliu ir Gabija, Blogietee-Rima su didžiąja dukryte Ugne ir Vikte-Viktorija su vyresnėliu Gyčiui ir mažąja Austėja išsiruošėme pramogauti. 

Smiltės, Eleonoros ir mano, Godos, įspūdžiai:

20131014135326-44720.jpg

Pirmą kartą buvome tokiame muzikiniame spektaklyje, kuriame dainuojama turbūt daugiau nei kalbama. Asmeniškai man pagarbą sukėlė scenoje gyvi instrumentai - violančelė, pianinas, dūdelės ir kiti. Vertinu gyvą muziką, kurios pagalba galima net musės zvimbimą pavaizduoti. 

Smiltė dažnai spektaklius žiūri susikaupusi, o šįkart kvatojo ir puikiai suprato juokelius. O Eleonorai labiausiai patiko muzika, per kurią nenustygo vietoje ir šoko. Sakyčiau labai subalansuotas spektaklis ir dvimečiams, ir penkiamečiams. 

Taip pat atnešėme gėlę, kurią Smiltė įteikė labiausiai patikusiam personažui. Nustebau, jog tai buvo ne ryški, visų mylima daininga karvutė Mamulė Mū, o jos juodoji draugė Varna. Atrodė, jog net pati Varna nustebo gavusį gėlę :)

Tiesa, spektaklį puikiai supras ir tie, kurie skaitė knygutes apie šią karvę, ir tie, kurie net nežino kas ji tokia. 

Būsimas muzikinis spektaklis "Mamulė Mū" vyks lapkričio 23 dieną "Keistuolių teatre"

 

Krisliukas Krisliukas 16. Oct 2013, 08:04

kaip linksmai 😀 reiks apsilankyt, norisi pasižiūrėt į tą Varną 😃