Po trijų mėnesių: Deimantas toliau sėkmingai draugauja su puoduku

Po trijų mėnesių: Deimantas toliau sėkmingai draugauja su puoduku

03. Jun 2013, 00:00 kodelcia kodelcia


Gražus birželio pirmosios rytas. Pirmąją vasaros dieną pradėjome, gavę malonių dovanėlių iš Mamyčių klubo. Labai džiugu ir nuoširdžiai dėkojame už labai naudingas dovanas, kurias naudojame kasdien.

 

O dabar apie tai, dėl ko iš tiesų rašau. Kovo aštuntąją mano sūnelis, kaip ir kiti MK klubo mamyčių vaikučiai, baigė pratinimosi prie puoduko mokyklėlę. Beveik jau trys mėnesiai praėjo nuo to laiko, tad noriu pasidalinti kitais sūnaus pasiekimais draugaujant su puoduku.


Tai štai. Pratinimosi mokyklėlę baigėme, dar retai draugaudami su puoduku atliekant didelį gamtinį reikalą, o štai dabar turiu pasidžiaugti, jog visi reikalai atliekami puoduke. Tiesa, kartais pasitaiko nelaimių, bet nesibarame.

 

Mokyklėlę baigėme nuolat dėvėdami sauskelnes. O štai dabar galiu pasigirti, jog jau du mėnesius sūnelis dienomis namie ir po kiemą vaikštinėja su apatinėmis kelnaitėmis. Pietų miegas irgi kuo puikiausiai praeina be sauskelnių  (pakloju plėvelę ir, jei kartais ir nutinka nelaimė, nieko baisaus bent jau lovytei nenutinka).

 

Nakties miego metu dar neatsisakėme sauskelnių, bet viliuosi, kad rudenį ar bent jau žiemą jų atsisakysime. Šiuo metu naudojame Pull up sauskelnes, leidžiančias greitai mažyliui pajusti, kada yra prisisiojęs.

 

Dar viena naujiena – sūnelis antrojo gimtadienio proga gavo naują puoduką ir nuo tos dienos, galima sakyti, kad puodukas jam tapo tikras draugas. Puodukas išties labai patogus, nes tai yra tarsi kėdutė, ant kurios vaikutis gali prisėsti, atsipalaiduoti, pasiklausyti jame grojančios muzikėlės.

 

Prisipažinsiu, iš pradžių maniau, jog nesvarbu, koks tas puodukas, bet dabartinė patirtis rodo, jog man gal ir nesvarbu, bet vaikutis mieliau draugauja su žaismingu ir patogiu puoduku.

 

O kitoms mamytėms, kurios vis dar tik ruošiasi pažindinti vaikutį su puoduku, noriu pasakyti, jog išties svarbu išlaukti, kai vaikas pats norės sėstis ant puoduko, svarbu jo neišgąsdinti per anksti, neskubinti ir viskas bus gerai!

 

Sėkmės.

Jurgita

 

Jei turite klausimų, susijusių su pratinimu prie naktipuodžio, arba norite daugiau sužinoti apie Pull Ups sauskelnes, apsilankykite PRATINIMOSI PRIE NAKTIPUODŽIO VADOVE 

 www.mamyciuklubas.lt/pull-ups

 

20121114110210-29692.jpg20121114110201-82498.jpg

20121114105412-36401.jpg

motinysteveza motinysteveza 03. Jun 2013, 10:00

o kaip šaunu, kad taip stipriai pažengėte šiuo klausimu 😀 didelis skirtumas tarp to, kas buvo prieš tris mėnesius 😀 šaunuoliai 😀

kodelcia kodelcia 03. Jun 2013, 11:50

ačiū, išties pažanga nemaža 😀