Tradicinis projektas „PRADEDU LANKYTI DARŽELĮ/MOKYKLĄ!" Tadaaam!

Tradicinis projektas „PRADEDU LANKYTI DARŽELĮ/MOKYKLĄ!" Tadaaam!

10. Aug 2020, 14:23 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Jau sunku besuskaičiuoti, kiek metų sėkmingai tęsiame šį Mamyčių klubo projektą. Būsimų darželinukų ir pradinukų tėveliai, tikimės, kad jau nekantraudami laukiate jo starto. Kaip ir mes! Kaip ir projekto rėmėjai. Šiemet projekto dalyviai gaus pačias naujausias ir įdomiausias įvairių leidyklų edukacines knygas. Bet apie jas - šiek tiek vėliau.

Kiekvienas startas, kiekvienas naujas gyvenimo etapas kelia nerimo, jaudulio tiek suaugusiems, tiek vaikams. Todėl tam, kad būtų lengviau ir smagiau peržengti lopšelio, darželio ar mokyklos slenkstį, kviečiame dalyvauti tradiciniame Mamyčių klubo projekte - PRADEDU LANKYTI DARŽELĮ/MOKYKLĄ!

Kas gali dalyvauti?

  • Visi tėvai, kurių vaikai šį rudenį ar rugpjūčio pabaigoje pirmą kartą eis į darželį. Vaiko amžius nesvarbus.
  • Tėvai, kurių 6-7 m. vaikas šį rudenį eis į pirmą klasę.

Projekto dalyvio „pareigos"

Kas savaitę dalintis įspūdžiais Mamyčių klubo portale - pasakojimas su nuotraukomis. Tam, kad būtų lengviau, projekto dalyvėms atsiųsime temas, kuriomis galėsite remtis viso projekto metu. 

Projekto dalyvio „privilegijos"

  • Kadangi projekto dalyviams turbūt kils nemažai klausimų, į juos paprašysime atsakyti specialistų. Tad, kai tik turėsite klausimų ar neaiškumų, rašykite juos drąsiai redakcija@mamyciuklubas.lt. 
  • Mamyčių klubo dovanų krepšelis. Jas paskelbsime vėliau, sužinoję visų dalyvių skaičių ir amžių.
  • Na, ir svarbiausia - Mamyčių klubo palaikymas ir patarimai iš asmeninės patirties.

Kiek truks projektas?

Projektas prasideda jau dabar ir tęsis iki rugsėjo 30 dienos. Žinoma, jei vaikučių adaptacija užtruks ilgiau ir norėsite toliau su mumis dalintis savo blogais, labai labai jų lauksime.

Projekto draugai

www.almalittera.lt

debesuganyklos.lt

www.sviesa.lt