Projektas "Didžioji MK virėja 2012": ANTROJI UŽDUOTIS

Projektas "Didžioji MK virėja 2012": ANTROJI UŽDUOTIS

14. Dec 2012, 10:00

Naujas ir įdomus projektas "Didžioji MK virėja 2012" - tikras iššūkis visoms mamoms kulinarėms. Tuo įsitikinome jau pirmajame etape. Nelengva užduotį turėjo ir restorano grupės "FORTAS" virtuvės virtuozai, vertindami jūsų receptus bei rinkdami savaitės laimėtoją.

 

Taigi, pasitikite antrąją užduotį...Bet pradžioje priminsime apie patį projektą.

 

Projektą "DIDŽIOJI MK VIRĖJA 2012" Mamyčių klubas rengia

kartu su jums visiems žinomu restoranų tinklu 

FORTAS!

 

Artėjant šv.Kalėdoms, jau dabar pradedame sukti galveles, kokiais skaniais ir šventiškais patiekalais nustebinsime artimuosius. O galvoti kartu ir pasisemti vienas iš kito idėjų visuomet smagiau, todėl ir sugalvojome šį kulinarinį projektą.

 

Kviečiame aktyviai dalyvauti visas tris savaites, nes rinksime savaitės laimėtojas ir vieną viso projekto nugalėtoją.

 

Įdomiausia tai, kad kiekvieną projekto užduotį sugalvos "FORTO" virtuvės šefai ir, žinoma, vėliau vertins jūsų kulinarinius šedevrus.

 

1

ANTROJI UŽDUOTIS 

12 09 - 12 15

Vaikiškas patiekalas: "Mama, dar..."

 

Atsikvėpkite, antroji užduotis - lengvesnė :) Pagaminkite ir įdomiai pristatykite mėgstamiausią savo vaikučio patiekalą, bei, žinoma, sugalvote jam pavadinimą. Atsiųskite ne tik patiekalo gaminimo nuotraukas, bet ir šį patiekalą valgančio vaikučio nuotrauką.

 

Ko iš jūsų laukiame?

 

-Nusprendusios dalyvauti projekte, apgalvokite jau šiandien, kokį pirmos užduoties patiekalą norėtumėte ir galėtumėte pagaminti.

-Parašykite recepto sudėtį bei visos darbo eigos aprašymą. Su nuotraukomis!

 

Receptus siųskite paspaudę MK portale esantį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi" (jei nepavyks per jį, siųskite el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt)

 

 

VERTINIMO KRITERIJAI:

patiekalo sudėtingumas

pateikimas

fantazija

sugaištas laikas

DOVANOS

Savaitės laimėtojoms - "Forto" dovanų čekiai!

 

Trys savaitės laimėtojos gaus po 100 Lt vertės kvietimą-dovanų čekį apsilankyti bet kuriame restoranų grupės "FORTAS" restorane Lietuvoje! Nuostabu!

 

Projekto nugalėtojai - praktinis seminaras su "Forto" virtuvės šefu!

 

Iš trijų savaitės laimėtojų bus išrinkta pagrindinė projekto nugalėtoja. Ji gaus individualų 2 akademinių valandų seminarą-konsultaciją pasirinkta tema su "Forto" virtuvės šefu (teorinė ir praktinė dalis).

 

fortas

 www.fortas.eu

 

SĖKMĖS!

 

14. Dec 2012, 12:07

Keity, antrosios užduoties sąlyga - pagaminti įdomų vaikišką patiekalą, kuris yra jūsų vaikučio mėgstamiausias. Jei, sakote, jis dar per mažas valgyti papildomą kietą maistą, ką jūs tuomet ruošiatės gaminti?

11. Dec 2012, 17:28

O jeigu mano vaikutis per mazas valgyti toki maista, tai , as negaliu sudalyvauti, nes jo negaliu nufotografuoti, kaip jis ta patiekala valgys????

09. Dec 2012, 17:02

Žinoma, kad galima dalyvauti visoms, visoms, kas tik nori. Labai kviečiame!!!

09. Dec 2012, 16:27

O nedalyvauvusios pirmam etape, prisijungti jau nebegali ?

kodelcia kodelcia 09. Dec 2012, 15:45

vat, mes ir turim vieną labai sūnaus mėgstamą patiekalą, kurio dar nei karto neatsisakė (ir šiandien jį gaminau). Bet ir jis labai paprastas, tad pasukti galvelę dėl pateikimo reik. antradienį dar gulsimės į ligoninę, tai jau iki to laiko irgi vėl pagamint ir nufotografuot norėtųsi 😉