Projektas "Didžioji MK virėja 2012": TREČIOJI UŽDUOTIS

Projektas "Didžioji MK virėja 2012": TREČIOJI UŽDUOTIS

17. Dec 2012, 10:00

Priartėjo jau trečioji kulinarinio projekto "Didžioji MK virėja 2012" užduotis. Pirmąją ir antrąją įveikėte kuo puikiaiusiai. Tad pats laikas pasitikti paskutiniąją užduotį. jJūsų receptus vertina bei savaitės laimėtojas renka restorano grupės "FORTAS" virtuvės meistrai.

   

Projektą "DIDŽIOJI MK VIRĖJA 2012" Mamyčių klubas rengia

kartu su jums visiems žinomu restoranų tinklu 

FORTAS!

 

Artėjant šv.Kalėdoms, jau dabar pradedame sukti galveles, kokiais skaniais ir šventiškais patiekalais nustebinsime artimuosius. O galvoti kartu ir pasisemti vienas iš kito idėjų visuomet smagiau, todėl ir sugalvojome šį kulinarinį projektą.

 

Kviečiame aktyviai dalyvauti visas tris savaites, nes rinksime savaitės laimėtojas ir vieną viso projekto nugalėtoją.

 

Įdomiausia tai, kad kiekvieną projekto užduotį sugalvos "FORTO" virtuvės šefai ir, žinoma, vėliau vertins jūsų kulinarinius šedevrus.

 

1

TREČIOJI UŽDUOTIS 

12 16 - 12 22

"Kalėdinis skanėstas"

 

Paskutinė projekto savaitė mus priartino prie Kalėdų, tad ir kulinarinė užduotis susijusi su šia nuostabia žiemos švente. Jau turbūt apgalvojote, ką patieksite ant Kalėdų stalo, kokiais šventiniais skanumynais savo artimuosius palepinsite. Tad pasidalinkite tuo su mumis. Receptų kiekis neribotas!

 

Parašykite recepto sudėtį bei visos darbo eigos aprašymą. Su nuotraukomis!

 

Receptus siųskite paspaudę MK portale esantį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi" (jei nepavyks per jį, siųskite el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt)

 

 

VERTINIMO KRITERIJAI:

patiekalo sudėtingumas

pateikimas

fantazija

sugaištas laikas

DOVANOS

Savaitės laimėtojoms - "Forto" dovanų čekiai!

 

Trys savaitės laimėtojos gaus po 100 Lt vertės kvietimą-dovanų čekį apsilankyti bet kuriame restoranų grupės "FORTAS" restorane Lietuvoje! Nuostabu!

 

Projekto nugalėtojai - praktinis seminaras su "Forto" virtuvės šefu!

 

Iš trijų savaitės laimėtojų bus išrinkta pagrindinė projekto nugalėtoja. Ji gaus individualų 2 akademinių valandų seminarą-konsultaciją pasirinkta tema su "Forto" virtuvės šefu (teorinė ir praktinė dalis).

 

fortas

 www.fortas.eu

 

SĖKMĖS!

16. Dec 2012, 17:54

gal, ir Jusu tiesa😀 tuo labiau, kad jau sugalvojau ka gaminsiu...laikysiuos tradiciju😀

16. Dec 2012, 17:17

As kaip tik manau,kad ateinanti prieskaledine savaite labai tinka Kalediniams receptukams siusti😉 Bus pasibandymas pries Kaledas,o ir kitos mamytes gales isbandyti patikusius receptus.

16. Dec 2012, 17:00

zinok, Kaledinis stebuklas, iki siol netikiu, kad viskas taip laimingai baigesi😉 kai gausim proga, varysim visa seimyna i baznycia uzdegt zvakute😉

16. Dec 2012, 10:30

uzduotis isties smagi, bet ja butu galima geriau perkelt i kt sav, juk naturalu, kad negaminsim ta pati patiekala 2k, lb jau brangiai mustu per kisene😉