Rytoj "Mamyčių klube" apie ropliukus, nėštutes ir mažylių lavinimą!

Rytoj "Mamyčių klube" apie ropliukus, nėštutes ir mažylių lavinimą!

26. Sep 2014, 15:13 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Rodos ką tik sezoną pradėjusi "Mamyčių klubo" laida jau skaičiuoja pirmojo mėnesio pabaigą - rytoj matysite paskutinę rugsėjo mėnesio laidelę. 

Kaip ir visuomet - Eglė Skrolytė pristatys tris skirtingas temas, kurios aktualios ne tik esamoms, bet ir būsimoms mamytėms, auginančioms įvairaus amžiaus vaikučius. 

Pirmajame laidos siužete pasimatysime su supermažyliu Hubertu, kuris atšventė krikštynas ir nusprendė kibti į naujus mokslus. Kokius? Ogi ropliuko gudrybių ir spartumo! Mažylis kartu su mama Evelina skubės pas kineziterapeutę, kuri pasakos kaip padėti vaikučiams mokytis ropoti, ką ir kaip lavinti.

Antrasis susitikimas - su viena iš mamyciuklubas.lt portalo redaktorių Goda, kuri laukiasi trečiosios mažylės. Kalbėsimės apie nėštutes ir suvaržymus. Kiek save saugoti reikia, o kiek jau yra per daug? Kaip vienos lepinasi, o kitos bėga? Apie tai savo nuomonę išsakys ir psichologė. 

Na, o pabaigai - trečiasis siužetas apie mažylių lavinimą ir kaip prie to reikėtų prisidėti tėveliams. Kartu su vaikų pamėgtomis kaladėlėmis LEGO® DUPLO® žinosime, kaip mokyti vaikučius atskirti dydžius, kas yra aukštas žemas, didelis mažas.

Susitikime jau rytoj, 9.30 val. per TV3!