RYTOJ "Mamyčių klube" - apie spalvingą rudenį, dokumentus mažyliams ir talentingus vaikus

RYTOJ "Mamyčių klube" - apie spalvingą rudenį, dokumentus mažyliams ir talentingus vaikus

14. Nov 2014, 00:12 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

RYTOJ, kaip ir kiekvieną šeštadienį, su jumis sveikinsis laida "Mamyčių klubas" ir jo vedėja Eglė Skrolytė.

Pirmoje laidos temoje kalbėsime apie spalvingą rudenį. Juk rudenį ir žiemą taip norisi spalvų. Kai aplink niūrus oras, taip ir norisi vaikučius papuošti spalvingais drabužiais. Rubrikoje “Mamos dirbtuvėlės” gvildensime ir įgyvendinsime labai smagią idėją - kaip galime papuošti savo mažylius, jų drabužėlius šaltuoju metu sezonu. Laidoje išgirsite patarimų, kokios detalės gali pagyvinti naują drabužėlį arba atnaujinti tą, kuris tarnauja mums ne pirmąjį sezoną.

Susiruošus į kelionę, reikėtų laiku prisiminti vieną svarbų dalyką, kuris reikalingas vos žingsnį žengus už Lietuvos ribų - dokumentus. Laidoje išgirsite patarimus, kaip juos pasidaryti mažyliui, patiriant kuo mažiau streso. Sužinosite, ar reikia dalyvauti vaikučiui, ruošiant jam asmens dokumentus kelionei.

Toliau tęsiame mūsų naują projektą - mini serialą apie talentingus vaikus. Susipažinsime su dar vienu talentingu vaiku. Talentai būna labai skirtingi. Įprastai mes šį apibūdinimą pritaikome žmonėms, kurie muzikuoja, piešia...tačiau sporte talentas taip pat reikalingas, tiesa. Trečiasis serialo herojus - karatė užsiėmimus lankantis Benas. Ar gali būti, kad kiekvienas gimstantis vaikas atsineša savyje talentą? Tėvų užduotis - pažadinti jį laiku.

"Stebuklingas kambarys" - naujas projektas tiek MK portale, tiek ir laidoje. Jo metu trumpai, glaustai ir labai konkrečiai kalbėsime apie vaiko raidą. Laidos siužete - vystymosi patarimai ir įžvalgos 8-12 mėnesių mažylių tėveliams.

Susitikime Mamyčių klube rytoj, 9.30 val. per TV3!