RYTOJ "Mamyčių klube" - apie talentingus vaikus, kaladėles virtuvėje ir stebuklingą vandenį!

RYTOJ "Mamyčių klube" - apie talentingus vaikus, kaladėles virtuvėje ir stebuklingą vandenį!

24. Oct 2014, 14:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, taip ir jau atšalusį savaitgalį su jumis sveikinsis laida "Mamyčių klubas" ir jo vedėja Eglė Skrolytė.

O rudenišką laidą pradėsime labai malonia premjera - pristatysime mini serialą apie talentingus vaikus. Talentas, tai ne tik dovana, bet ir sunki pareiga tiek vaikui, tiek ir jo tėveliams. Be to, praprasta puoselėti, kai jau žinai, kam vaikas talentingas, bet kaip tai pastebėti? Apie tai kiek pastangų, vargo, jėgų kainuoja tos kelios minutės scenoje pasakos mažoji balerina Gilė ir jos mama.  

"Stebuklingas kambarys" - naujas projektas tiek MK portale, tiek ir laidoje. Jo metu trumpai, glaustai ir labai konkrečiai kalbėsime apie vaiko raidą. Šįkart šeštadienio siužete - vystymosi patarimai ir įžvalgos 3-5 mėnesių kūdikių tėveliams. 

Ar kartais nepagalvojote, jog jau nebeturite idėjų kaip žaisti su vaikučiais ne tik smagiai, bet ir naudingai? Eglė skuba į pagalbą ir kartu su edukologe Sonata Latvėnaite naudodamos kaladėles LEGO DUPLO parodys, kaip vaikučius supažindinti su virtuve. Iš ko gaminamos salotos ir, kaip kūrybingai galima sulipdyti tortą - daug smagių ir, svarbiausia, naudingų idėjų žaidimams!

Paskutinė laidos tema labai svarbi tiems, kurie rudenio laukia su siaubu, nes jis kartu su šalčiu, visai šeimai atneša ir labai daug negalavimų, nuo kurių galima apsisaugoti stebuklingu vandeniu! Specialiuose "Burbuliukas" (www.burbuliukas.lt) vandens jonizatoriuose pagamintas vanduo, kuris turi turi antibiotinių savybių, tad ypač naudingas šaltuoju metų laiku. Šiuo prietaisu galima pasigaminti ir šarminį bei rūgštinį vandenį, kurie taip pat labai naudingi mūsų organizmui. O kodėl? Sužinosite mūsų laidoje!

Susitikime rytoj, 9.30 val. per TV3!