RYTOJ "Mamyčių klube" - apie talentingus vaikus, skaičiavimą su kaladėlėmis ir jogą su Super mažyliu!

RYTOJ "Mamyčių klube" - apie talentingus vaikus, skaičiavimą su kaladėlėmis ir jogą su Super mažyliu!

07. Nov 2014, 14:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

RYTOJ, kaip ir kiekvieną šeštadienį, su jumis sveikinsis laida "Mamyčių klubas" ir jo vedėja Eglė Skrolytė.

Lapkričio laidą pradėsime nuo sporto. O tiksliau - nuo jogos. Susitiksime su Super mažyliu Hubertu ir jo mamyte Evelina. Įsikalbėję sužinojome, jog ji turi nuolatinį norą viską patirti kartu su vaikais. Beveik nuo pat Huberto gimimo, norėjusi sportuoti, judėti – ji tai daryti susiruošė tuomet, kai pakvietėme ją į mamos ir vaiko jogą. Ar tai įmanoma? Dar ir kaip!

Ar kartais nepagalvojote, jog jau nebeturite idėjų, kaip žaisti su vaikučiais ne tik smagiai, bet ir naudingai? Eglė skuba į pagalbą ir kartu su edukologe Sonata Latvėnaite naudodamos kaladėles LEGO DUPLO parodys, kaip vaikučius supažindinti su skaičiavimu. Kaip įmanoma skaičiuoti, pasitelkiant ne tik kaladėles, bet ir virtuvės įrankius. 

Toliau tęsiame mūsų naują projektą - mini serialą apie talentingus vaikus. Susipažinsime su dar vienu talentingu vaiku. Antroji serialo herojė - trečiokė Akvilė, kuri dainuoja, groja pianinu, fleita, žaidžia stalo tenisą ir užsiima dar begalę įdomių dalykų. Ar gali būti, kad kiekvienas gimstantis vaikas atsineša savyje talentą? Tėvų užduotis - pažadinti jį laiku. 

"Stebuklingas kambarys" - naujas projektas tiek MK portale, tiek ir laidoje. Jo metu trumpai, glaustai ir labai konkrečiai kalbėsime apie vaiko raidą. Šįkart šeštadienio siužete - vystymosi patarimai ir įžvalgos 5-8 mėnesių kūdikių tėveliams. 

Susitikime Mamyčių klube rytoj, 9.30 val. per TV3!