Rytoj "Mamyčių klube" - apie verslią mamą, rotavirusą ir kūdikio verksmą

Rytoj "Mamyčių klube" - apie verslią mamą, rotavirusą ir kūdikio verksmą

17. Oct 2014, 14:52 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Tiesą pasakius, su "Mamyčių klubu" ir Egle Skrolyte šią savaitę galėjote susitikti net du kartus - trečiadienį stebėdami mūsų pirmąją tiesioginę transliaciją ir rytoj - šeštadieninėje laidoje. Juk apie vaikus galima kalbėti ir klausyti be sustojimo, tiesa?

Rytoj, pirmoji laidos tema dar kartą supažindins su klubo mamytėms jau turbūt pažįstama mama Evelina, kuri buvo Verslios mamos rubrikos herojė. Evelina siuva skiautinių patalėlius ir kitas grožybes "My Little House", o apie visa tai - iš jos lūpų! Gal toks pavyzdys įkvėps ir jus imtis verslo?

Antrame susitikime kalbėsime apie kūdikio verksmą. Vienos tik sukniurkus vaikučiui puola jį raminti, o kitos atvirkščiai, mano, kad reikia leisti mažyliui pačiam išmokti nusiraminti. Patirtimi ir įžvalgomis dalinsis ne tik mamos, bet ir psichologė psichoterapeutė Roma Grumulaitienė. 

Trečiame siužete aptarsime ne pačią maloniausią vaikystės dalį - ligas. Eh, koks gražus ir lengvas būtų gyvenimas, jeigu mažylius užpultų tik sloga. Ir koks jis nenuspėjamas, kai į lovą juos paguldo rimtesnės ligos. Šįkart prisiminsime kuo pavojingas rotavirusos ir kaip jo būtų galima išvengti. 

Iki susitikimo rytoj, 9.30val.per TV3!

17. Oct 2014, 18:55

Sveiki 😀 Aš čia truputį "ne į temą", bet laidos kūrybinės grupės norėčiau paprašyti, kad parengtų siužetą, kaip reiktų suteikti pirmąją pagalbą kūdikiui. Kartais susimąstau, kas būtų, jeigu, neduokdie, būtų... ir tiesą pasakius, nelabai žinočiau, kaip tokiam mažiukui žmogiukui reiktų padėt...