Rytoj MK laidoje - mokysimės masažuoti kūdikius, kalbėsime ar verta mergaitėms dažytis ir aiškinsimės vitamino D svarbą

Rytoj MK laidoje - mokysimės masažuoti kūdikius, kalbėsime ar verta mergaitėms dažytis ir aiškinsimės vitamino D svarbą

19. Feb 2016, 12:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Savaitgaliai - šeimos laikas, todėl kviečiame ne tik leisti laiką kartu, bet ir daugiau sužinoti apie visus visus šeimyninius reikalus. Šį šeštadienį - jūsų laukia trys temos, kurios skirtos visiems, kurie augina ar ruošiasi auginti vaikučius. 

Laidą pradėsime susitikimu su supermažyle Meda ir jos mama Ramune. Net trumpiausi pasiglostymai, pasikutenimai, pamylavimai stiprina tarpusavio ryšį, o jeigu jie dar ir atliekami tikslingai - gerina sveikatą. Todėl šįkart kalbėsime ir mokysimės atlikti kūdikių masažą. Pagrindinius judesius parodys tarptautinės kūdikių masažo asociacijos instruktorė Inga Ciesiūnė. Todėl dar sėdėdamos prie televizoriaus ekranų griebkite mažiukus ir juos pamasažuokite kartu su specialiste.

Mažoji dama, visos mamos, kurios augina mergaitę, žino apie ką mes kalbame. Ateina toks momentas, kuomet dukra nori sekti mamos pėdomis, todėl ir aukštakulnius pasimatuoja, ir lūpas nori pasiryškinti, ir nagus nusilakuoti. Leisti ar drausti? Aptarsime šios situacijos pliusus ir minusu. O Dominykos mama Simona papasakos, kaip yra jų šeimoje. 

Ligos ligelės - prasidėjusios rudenį dažnai jos tęsiasi iki pat pavasario pabaigos. Bet ar tikrai jos yra nusilpusio imuniteto pasekmė? Kartu su dviejų berniukų mama Čianita lankysimės pas šeimos gydytoją Rūtą Maciulevičienę, kuri turi kitą nuomonę. Ji teigia, kad pasikartojančių ligų priežastis gali būtų vitamino D trūkumas. Kaip jį nustatyti ir ką daryti - laidoje. 

Susitikime rytoj, 9.30val. per TV3!