Rytoj MK laidoje - pirštukų masažas, rankyčių priežiūra ir receptas nevalgiukui

Rytoj MK laidoje - pirštukų masažas, rankyčių priežiūra ir receptas nevalgiukui

11. Mar 2016, 08:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Tikime, kad šis ilgasis savaitgalis yra puiki proga pabūti visiems kartu - neskubėti, ilgai vartytis lovoje, žaisti namuose, dūkti lauke. Juk šios akimirkos tokios trumpos, todėl būtina visas jas praleisti prasmingai! Todėl nepamirškite šeštadienį prisijungti prie mūsų ir sužinoti daugiau apie vaikučių auginimą.

Jeigu tėvai paūgėjusiam mažyliui nepamiršta priminti, kad būtina plauti rankytis po lauko, prieš valgį, po tualeto, kai vaikutis pats to nedaro - jas plauna rečiau. Išties, kiek reikia rūpintis ropliuko rankytėmis. Iš vienos pusės - jos visad ant žemės ir ar tikrai reikia nuolat jas švarinti? Bet juk higienos įgūdžiai ugdomi vaikystėje. Kaip taisyklingai plauti rankas - patars specialistai. Mums beliks tik kartu išbandyti. 

Žaidimas kuria stebuklus. Žinojote? Pavyzdžiui, Jūsų vaikas dar nekalba, ką daryti? Žaiskite su juo. Kaip? Šį šeštadienį kalbėsime apie apie visus stebuklus, kuriuos padeda susikurti smulkioji motorika. Kokie žaidimai ją lavina? Kaip atliekamas pirštukų masažas? 

„Mano vaikas nevalgiukas...“ atsidūsta dažna mama. Kartais, rodos, kad tai varžytuves - kieno mažiau valgo. Galime tvirtai pasakyti, kad dažnai problema būna ne vaikuose, bet... tėveliuose. Išskirsime tris mitybos klaidas, kurios mūsų vaiką atgraso nuo maisto. Ir, kaip visuomet kalbėdami apie mitybą, pasidalinsime šauniu receptu, kuris patiks visiems nevalgiukams.

Susitikime rytoj, 9.30 val. per TV3!