Rytoj - speciali laida „Motinystės kaina“

Rytoj - speciali laida „Motinystės kaina“

29. Apr 2016, 11:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Paskutinis mėnesio šeštadienis - ypatingas, nes „Mamyčių klubo“ žiūrovai sulaukia ne trijų skirtingų siužetų, bet vienai temai skirtos laidos. 

Šis šeštadienis, prieš Mamos dieną yra dar svarbesnis, todėl visą dėmesį ir skirsime šiam svarbiausiam žmogui, be kurio nebūtų nė vieno mūsų - mamai ir kalbėsime kiek kainuoja būti mama tiek materialine, tiek moraline prasme.

Pirmasis siužetas kvies paskaičiuoti - kiek kainuoja kūdikio krepšelis. Ar užtenka valstybės skiriamos išmokos? Kas kainuoja brangiausiai ir ko reikia? Savo skaičiavimais dalinsis būsima  mama. Pateiksime ir apklausų rezultatus, kuriame Mamyčių klubo mamos sakė, kiek jos išleido pirkdamos būtiniausius daiktus pirmam ir antram vaikui.

Antrasis susitikimas ypatingas - Neišnešiotų naujagimių skyriuje aplankysime Vitą, kuri prieš keletą savaičių iškart tapo daugiavaike mama, nes susilaukė trynukų. Kai kitos mamos svajoja apie dovanas, ji trokšta tik vieno - kad jos mažyliau greičiau išmoktų kvėpuoti ir valgyti patys, jie visi galėtų keliauti namo. Kiek jėgų ir energijos kainuoja ši motinystė?

Apie lietuvos mamas ir jų aukas dėl vaikų kalbės ir Nacionalinio mamų sambūrio atstovė.

Na, o pabaigoje sužinosime kiek kainuoja motinystė, kai vaikai paauga ir vaikams reikia dar daugiau dėmesio. Juk viena brangiausių valiutų yra laikas, o kaip atrasti jo bendroms šeimos veikloms? Ką įdomaus galima nuveikti kartu? Ir kiek tai kainuoja?

Susitikime rytoj, 9.30 val. per TV3!