Sausio 19 dienos laidelės apžvalga

Sausio 19 dienos laidelės apžvalga

19. Jan 2013, 10:00

Labas rytas, štai prabėgo dar viena savaitė ir su ja atkeliavo šeštadieninė Mamyčių klubo laidelė.

 

Kaip visuomet, su dukryte nubudusios bėgome nusiprausti, pasidaryti kavytės ir.... Besiprausiant dukrytė išgirdo mūsų mėgstamos laidelės muzikėlę, puolė į kambarį šaukdama ''jau juoda mamy kuba '' (jau rodo Mamyčių klubą).

Pirmoji laidelės tema tikrai pasirodė įdomi. Kas paneigs, kad rankų darbo muzikiniai instrumentai yra geresni už pirktinius, ypač kai juos gamina mamytė su vaikučiais. Tai yra ne tik žaislas, bet ir randamas ryšys su vaikučiais. Tad galima teigti, kad vienu šūviu yra nušaunami du zuikiai.

 

Pamenu ir aš savo vaikystę, kai žaisliukus gamindavo tėvelis kartu su manimi, ir tikrai žinau, kad jie  žymiai mielesni nei pirktiniai. Juk tie žaisliukai ar muzikos insturmentai gaminami ne tik iš meilės, bet ir jie yra vienetiniai.

 

Antroji laidelės tema apie vaikučius ir jų charakterio tipus mane tikrai sužavėjo. Net nežinau, ką ir bepridurti, nes klausiausi ištempusi ausis ir vis raminau dukrytę, kad tyliau šnekėtų, nes buvo tikrai įdomi tema.

 

Trečioji tema apie vaiko juoką. Iš tikro, manau, kiekvienas individualiai vaikas pradeda šypsotis. Mano dukra pradėjo poros savaičių nesąmoningai šypsotis, o jau sąmoningai pradėjo šypsotis 4 mėnesių. Kaip šiandieną pamenu, iš laimės verkiau, nes buvo praėjusios kelios dienos po operacijos.

 

Laidelė buvo labai įdomi. Visą laidelę klausiausi ištempusi ausis ir laidelės pabaigoje kartu juokiausi su mažuoju juokdariuku, kuris taip gardžiai juokėsi per laidelę.

 

Laidelės įvertinimas:

Pirmoji laidelės tema- 10 balų

Antroji laidelės tema- 10 balų

Trečioji laidelės tema- 10 balų

 

Bendras laidelės įvertinimas - 10 balų.

Jolita

 

Sausio mėnesio geriausiai MK laidų recenzijų autorei atiteks firminis MK puodelis!

1